Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Have
Udsigt terrasse
Entre / gang
Badeværelse
Badeværelse
Køkken
Udsigt fra køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Toilet 1. sal
Værelse 1. sal
Gavl værelse 1. sal
Have
Have
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
 

Villa beliggende i fredlige og private omgivelser på skøn grund

Nedsat - også god til fritidsbrug.

Villa på 119 m2 beliggende på en stor og privat grund med få minutters gang fra strand og fjord på den vestlige del af øen. Stedet er både optimalt til helårs- og fritidsbolig, grundet de lokale omgivelser i form at skøn natur og i hverdagen er der lokale tilbud på alt fra børnepasning, skolegang, fritidsaktiviteter, motion og en stærk lokalt fællesskab. Huset ligger på en super dejlig grund med skel til marker og flot udsigt udover landskabet med Limfjorden i horisonten.

Boligen er indrettet med entre, hvor der er trappe til 1. sal og med indgang til både badeværelse og køkken. Et pænt og nydeligt badeværelse fra omkring år 2000 med gulvvarme, lyst inventar og bruseniche. Velindrettet og hyggeligt køkken med udsigt til haven og med adgang til en stor stue i vinkel med god plads til både spise- og hyggeafdeling for hele familien. Sidst i stueplan er der 2 mindre værelser med gennemgang og såfremt ønskes, kan der indsættes en dør, så gennemgang ikke er nødvendigt. 1. salen består af opgang til repos og her er et toilet og en lidt smal fordelingsgang med indgang til 2 værelser, hvor det ene er et stort gavl værelse. (under renovering). Sidst er der et kammer, som kan benyttes til opbevaring eller gæsteværelse. Huset gavl mod syd er under renovering og vil blive lavet færdigt af ejer.

Tilhørende villaen er et godt udhus med både god plads til opbevaring / hobbyaktiviteter og også mulighed for at benyttelse til garage.

Grunden er super hyggelig med egen grusvej op til huset og resten af den store grund er udlagt med have og flere hyggeområder. Haven består af græsplæne, buske, hæk, bede og store træer, som giver liv og idyl. Yderligere er der en stor flot nyere terrasse som vender rigtig for solen og herfra er der en skøn udsigt over haven, marker og med Limfjorden i horisonten. Haven fortsætter bag huset og her er der græs, frugttræer og indtil flere hyggesteder ved bl.a. drivhuset. Strand og fjord ligger i gåafstand fra ejendommen.

Et super dejligt sted i fredelige omgivelser i et lokalt naturskønt og velfungerende område.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Lervej 4, Torp, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lervej 4, Torp, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger