Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Værelse
Værelse
Entre / stue
Stue
Udsigt fra stuen
Stue
Stue
Stue
Stuen / Køkken
Køkken
Køkken
Badeværelse
Baggang
Værelse
Garage
Lille værelse 1. sal
Mellem værelse 1. sal
Mellem værelse 1. sal
Mellem værelse 1. sal
Gavl værelse 1. sal
Have
Have
Have
Have
Ejendommen
Udsigt fra gårdsplads
Ejendommen
 

Hyggeligt fritliggende hus i et naturskønt område til både helårs- og fritidsbrug

Velegnet til både helårs- og fritidsbolig.

Denne ejendom ligger i gåafstand fra Ejerslev Havn, som er et super smukt og naturskøn område med aktiviteter. Havnen, Lagunen og område omkring oser af hygge og bør besøges. Der arbejdes pt. med et projekt vedr. ferieboliger i området omkring havnen. Tjek lige deres hjemmeside ud og nyd de skønne billeder: www.ejerslevhavn.dk

Et hyggeligt hus i en ældre stil, der er fritliggende i et super dejligt område lige imellem den idylliske Ejerslev Havn og sommerhusområdet Ejerslev lyng. Der er under 2 km. til disse steder og det samme til Limfjorden med god badestrand.

Så ønskes der en rolig tilværelse i fredelige omgivelser, hvor økonomien ikke fylder så meget på bolig, så er muligheden her, både til helårs- og fritidsbolig.

Boligen har bl.a. 5 værelser og følgende indretning: entre med indgang til 2 værelser og også med indgang til en fin stue med udsigt til haven. Fra stuen er et charmerende ældre køkken med trappe til 1. sal. Fra køkkenet er der indgang til et badeværelse med bruser og ligeledes er der adgang fra køkken til baggang, hvor der er oliefyr, plads til hårde hvidevarer og udgang til haven. Fra baggang er der både indgang til et større værelse og også med udgang til garagen. Huset har vinduer i plast og der er luft til luft varmepumpe i stuen.

1. salen består af repos, et mindre værelse og 2 store værelser, hvor den ene har gennemgang. Det er en forholdsvis lav loftshøjde på 1 salen.

Grunden er udlagt med gårdsplads, hvor der er indkørsel til garagen. Hyggelig sydvendt lukket have med græsplæne, buske og hæk. Her er også et udhus.

Et godt bud på et billigt og fritliggende hus, som også er god til fritidsbrug, da den nordlige del af Mors, er kendt for en smuk natur og er findes bl.a. Hanklit, Salgjerhøj, Ejerslev Havn mv.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Lyngen 39, Ejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lyngen 39, Ejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger