Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Udsigt fra værelse 2.
Ejendommen
Ejendommen
Køkken
Køkken
Værelse
Badeværelse
Værelse
Stue i vinkel
Stue i vinkel
Udsigt fra stuen
Stue i vinkel
Mellemgang
Gæstetoilet
Værelse
Fordelingsgang 1. sal
1. værelse 1 sal
2.. værelse 1 sal
Udsigt fra værelse 2.
3. værelse 1 sal
Trappe nedgang
Ejendommen
Udhus / garage
Udhus / garage
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Billigt hus med fjordudsigt og ca. 2 minutters gang til god strand og Limfjorden

Vil du gerne have et billigt hus eller sommerhus med fjordudsigt, så kig lige her.

I et naturskønt område med få 100 m til Limfjorden / strand i landbyen Karby ligger dette hus med et boligareal på 180 m2 med tilhørende 124 m2 udhus / værksted. Grundarealet er 481 m2 og nem, da der udelukkende er parkering og en lukket gårdhave. Boligen har bl.a. 5 værelser og 2 toiletter.

Huset har delvis fået en modernisering og sælges som værende. Boligen indeholder: fra gårdhave er der åben indgang til et større køkkenområde med et pænt lyst køkken. I køkkenet er der trappe til 1. sal, og også indgang til et lille vaskerum, et ældre badeværelse med brus og et godt værelse med udsigt. Ligeledes er der fra køkken videre gang til en stor stue i vinkel, hvor der er brændeovn, og også med en super dejlig udsigt over området med fjorden i baggrunden. Fra stuen er der et godt værelse, mellemgang, gæstetoilet og endnu et værelse. 1. salen består af opgang til fordelingsgang. Herfra er der 2 store gavlværelser og endnu et værelse med en stor kvist. Hvorfra der er en vidunderlig fjordudsigt. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Tilhørende ejendommen er et større udhus med port, som evt. kan benyttes til garage, opbevaring af div. ting, så lille både, kano og lign., som kan benyttes på fjorden. Bagerst i udhuset er et rum, som også kan bruges til opbevaring, hobbyrum mv.

Grunden er anlagt med parkering foran udhuset, og med indgang via låge til gårdhave, hvor der både er adgang til hus og udhus. Gårdhaven trænger til oprydning og er flisebelagt med en overdækning, der er i en dårlig stand. Gårdhaven kan virkelig blive hyggeligt og er nem at have, også til fritidsbrug. Mere udendørs plads findes få minutters gang fra ejendommen ved fjord og strand.

En super god mulighed for at få en ejendom til billige penge, der kan tilrettes og renoveres løbende.
Der kan læses mere om området på superlandsbyen - de syv sogne.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Næssundvej 451, Karby, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 451, Karby, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger