Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Udsigt
Udsigt
Området
Grund
Ejendommen
Stue
Fra stuen
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Badeværelse
Entre / fordelingsgang
Udsigt
Grund
Grund
Ejendommen
 

Villa med fantastisk panoramaudsigt i cykelafstand til Glyngøre.

SKAL SES OG OPLEVES.
Charmerende fiskerhus på strandgrund ved det gamle færgeleje Pinen & Plagen. Fra huset kan man både gå langs stranden og cykle til Glyngøre!
På en stille sidevej i første række til Limfjorden med en vidunderlig fjordudsigt ligger dette idylliske hus højt og med panoramaudsigt over Limfjorden og Legind Bjerge. Grunden er på 2.576 m2. beliggende med skel til strand og med huset bagerst på grunden. Huset ved fjorden er velindrettet, og boligen har samme udsigt fra de primære rum, som udenfor.
Den primære opvarmning sker via luft til vand varmepumpe fra 2022 med et årligt udregnet forbrug på kr. 12.600.

125 m2. hyggelig bolig med synlige bjælker og følgende indretning: entre med trappe til 1.salen og herfra er der et godt værelse, et fint vaskerum / garderobe med adgang til et pænt lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra entreen er der indgang til husets hjerte, der består af stue og køkken. Et fantastisk sted at opholde sig året rundt med en vidunderlig panoramaudsigt over natur, strand, fjord, bro med Mors bagerst. Stuen har brændeovn, og har en størrelse, hvor der er god plads til både hygge- og spisestue. I åben forbindelse fra stue er et lyst køkken, hvorfra der også er delvis udsigt. Ønskes med tiden en renovering af køkkenet, kan indretningen ændres og åbnes endnu mere, så udsigt bliver fuldkommen. 1.salen er lys og imødekommende med tagvinduer, loft i kip og synlige bjælker. Her er et stort værelse, som også kan benyttes som stue, og herfra er der endnu et værelse og et toilet.
Stor naturgrund med plads til parkering, dejlig syd- vestvendt terrasse og en hyggelig baggård, hvor der bl.a. også er et udhus på 18 m2. Yderligere er der en garage i forlængelse af huset på 46 m2.
De 1.346 m2. af de 2.576 m2. grund er under strandbeskyttelse, og dermed ligger huset ikke i strandbeskyttelse.

Skønt område med rig mulighed for benyttelse af strand og fjord, da her kan både bades, sejles, leges, endda med overvågning fra huset og egen grund. Et super hyggeligt område med mulighed for at gå langs fjorden hen til Pinenhus eller måske ned til Glyngøre by, hvor havneområdet oser af hygge med sejlbåde og gode spisesteder. På den anden side af broen ligger Jesperhus og Nykøbing, som har stort set alt, hvad hjertet begærer. En unik og sjælden udbudt ejendom, der både kan bruges til helårsbolig, men bestemt også til et fristed, da en flexboligtilladelse kan opnås.

Liebhaveri med panoramaudsigt i et skønt område, der skal ses og opleves!
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Pinen 74, Sallingsund, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Pinen 74, Sallingsund, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger