Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Facade
Set fra Haven
Grund
Set fra gårdplads
Set fra Haven
Grund
Grund
Entre
Stue
Stue
Køkken
Gang
Badeværelse
Værelse stueplan
Repos / gang
Værelse
Værelse
Værelse
Facade
Gårdsplads
Terrasse ved gavl
 

Charmerende og fritliggende med mange muligheder

Et charmerende hus beliggende på en stor dejlig grund, der rummer mange muligheder for benyttelse, også hvis man ønsker mindre hobbydyr eller måske har grønne fingre. Huset byggestil er god og med lidt kærlighed, kan denne ejendom komme til at fremstå i en flot stil ude som inde.

Boligens indretning er som følgende: entre med indgang til en stor lys stue med udsigt til en skøn have og ligeledes fra entre er der adgang til køkkenet, mellemgang og et værelse med skabe. Pænt køkken i lyst inventar med plads til spisebord og herfra er der gang med udgang til sydvendt terrasse og trappe til 1. salen. Fra gangen er der et lyst badeværelse med bruseniche, som har gennemgang til værelset.
1. salen består af repos ud i et med en stor gang og herfra er der 3 gode værelser med udsigt over området. Boligen har en god stil og er charmerende, men trænger til en kærlig hånd.

Grunden er på 2.938 m2 og udlagt som følgende: gårdsplads med indkørsel til carport og også med parkeringsområdet i forlængelse af huset. Resten af grunden er en super skøn have, der er indhegnet med mange træer / frugttræer og derudover består grunden mest buske, græsplæne og flere hyggeområder / terrasser. I forlængelse af haven er et stort græsområde og et udhus, som giver mulighed for bl.a. mindre dyrhold. Ejendommen ligger tæt på Præstbrovej, men grundet en stor lukket grund og masser af plads, er det ikke generende, men til gengæld er ejendommen fritliggende og privat med en central beliggenhed i forhold til både Erslev og Nykøbing. Yderligere ligger den nær A26, så skal man af øen, er der hurtig tilgang hertil.

En privat og fritliggende ejendom med god plads inde som ude og bestemt har potentiale til at blive et meget fin ejendom.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Præstbrovej 43, Erslev, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 43, Erslev, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger