Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
Bryggers
Bryggers
Værelse
Badeværelse
Køkken
Køkken
Soveværelse
Stue
Stue
Udestue
Udsigt
Terrasse
Ejendommen
Lade
Stald
Stald
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
 

Landsted med sø og fjordudsigt beliggende i et naturskønt område.

NEDSAT MED KR. 185.000.

Et velbeliggende landsted med en super dejlig udsigt til Hundsø og Limfjorden. Ejendommen rummer mange muligheder og her kan bl.a. nævnes en udvidelse af boligarealet på 1. salen, som vil give en endnu bedre udsigt over natur, sø og fjord. Yderligere er der mulighed for at leje et jordareal omkring ejendommen på en langtidskontrakt.
Beliggenheden er god i frie omgivelser, og som nabo ligger Hundsø, der er genetableret efter 150 år og består af 57 ha. sø, og tilstødende enge. Og indenfor ca. 4 km. er der både adgang til Limfjord, strand, Ejerslev Havn, dagligvare indkøb, skole mv. Her er der natur, dyreliv i fredelige omgivelser, mulighed for dyrehold, dyrkning af jord, frie rammer, frisk luft, masser af plads, og ikke mindst en skøn udsigt.

Ejendommen består af et stuehus med et boligareal på 98 m2 og en udestue på 24. Derudover er der flere store udhuse, som besidder mange muligheder for benyttelse. Boligen har følgende indretning: bryggers med god plads med bord, skab, vask, og her er pillefyret også installeret. Fra bryggeres er et værelse, køkken og et mindre badeværelse med brus. Et dejligt køkken fra 2013 med plads til spisebord og herfra er der et soveværelse og også indgang til stuen. Hyggelig stue i vinkel med adgang til entre, som kan laves til et mindre værelse. Fra stuen er der udgang til en super dejlig udestue på 24 m2 med udsigt til både Hundsø og Limfjorden. Der er direkte adgang fra udestuen til terrasse og haven, hvor der selvfølgelig også er fjordudsigt kombineret med udsigt til den store sø.

Udhuse består af 3 længer, hvor den ene er tidl. stald med indbygget garage. Midt for er der en lade med træspær og her er der mange muligheder for udnyttelse. Sidste længe er i en mindre god stand.

Grunden er på 4.440 m2, og fordelt med græsareal, gårdsplads og hyggelig have. Der kan lejes et jordstykke, hvis kommende ejer ønsker det.

Et hyggeligt landsted med mange muligheder, og ikke mindst med en skøn udsigt i et naturskønt område.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Søgårdsvej 40, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søgårdsvej 40, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger