Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Villa og udhus
Set fra haven
Set fra gårdsplads
Gårdsplads
Set fra gårdsplads
Set fra haven
Entre
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Entre / fordelingsgang
Værelse
Værelse
Soveværelse
Badeværelse
Badeværelse
Bryggers
Udhus
Udhus
Udhus
Set fra haven
Set fra grunden
Facade
 

Velindrettet villa i 1 plan og et stort udhus midt i Ø. Jølby

Ny pris.

Ejendommen har tidl. været opvarmet med pillefyr fra udhuset. Det formodes, at der stadig er rørføring imellem udhuset og stuehuset, såfremt at man ønsker at udskifte gasfyret med pillefyr.

Velindrettet 1 plans villa beliggende på dejlig grund med tilhørende stort udhus nær alt i Ø. Jølby.

Fin og lys bolig med bl.a. gulvvarme, gipslofter og god indretning, som er som følgende: entre i åben forbindelse med fordelingsgang og herfra er der indgang til et pænt og lyst køkken med ø og plads til spisebord. Herfra er der indgang til en dejlig stue i vinkel med god vægplads og udgang til sydvendt terrasse. Under gulvtæppe i stuen er der parketgulv, der også er på de 3 værelser. Fra fordelingsgang er der 2 gode værelser, et fint soveværelse med skabe og et pænt badeværelse med lyst inventar og bruser. Yderligere er der et praktisk bryggers med skabe, bord, grovvask og plads til hårde hvidevarer. I bryggers er der via et skab nedgang til et kælderrum, hvor gasfyret er. Energimærke D, årligt beregnet varmeforbrug / gas kr. 11.928.

Udhuset har et bebygget areal på 102 m2 + et rummeligt loftrum og er indrettet med åben garage, opr. stald og et disp. rum. Loftsrum har tidl. været mølle og er super charmerende. Hele udhuset rummer masser af muligheder med gode egenskaber og kan med lidt kærlighed blive et godt fristed til både værksted, opbevaring, hobby- / aktivitetsrum og er kreativiteten i top, vil et unikt og rustik loftrum give gode ideer.

Grunden er anlagt med opkørsel til stor gårdsplads og her er der indkørsel til garage. Resten af grunden består af dejlig have med græs, hæk, bede og en sydvendt terrasse med direkte adgang til stuen.

Villaen ligger i gåafstand fra de mange tilbud der tilbydes i Ø. Jølby. Her er både dagligvareindkøb, flere skoler, børnehaver, Midt Mors sport, læge apotek, gode busforbindelser mv. Nær ejendommen ligger bl.a. friskolen.

Et godt bud på en god ejendom med mange muligheder, som er attraktiv for både ung som ældre, da boligen er i plan og beliggende på nem grund med mange muligheder for hobby, opbevaring mv. i udhus.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Søndervej 27, Øster Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndervej 27, Øster Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger