Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Udsigt
Entre
Entre
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Udsigt
Køkken
Køkken
Værelse
Bryggers
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Fint træhus fra 2015 med energi A2010 med større udhus i mursten

Et super dejligt træhus fra 2015 med luft til vand varmepumpe og gulvvarme overalt. Huset har energimærke A2010 med et lavt forbrug på energi og en god planløsning både til helårsbolig og fritidsbolig. Huset er fritliggende på en forholdsvis åben grund med dejlig udsigt udover marker. Det er selvfølgelig muligt at beplante grunden mere, såfremt en mere lukket grund ønskes.

Udover et fint stuehus er der et stort udhus i mursten på 200 m2.

Velkommen indenfor i et super hyggeligt hus med følgende indretning: Entre med indgang til både et godt værelse med skabe og til et flot badeværelse med lyst inventar og bruseniche. Fra entre er der også indgang til en dejlig stue med udgang til sydvendt terrasse og også til en vestvendt overdækket terrasse. Stuen er i åben forbindelse med et fint køkken i vinkel, der har lyst inventar fra Uniform. Yderligere er der fra stuen endnu et godt værelse og bryggers, der både har vask og plads til hårde hvidevarer.

Tilhørende er et udhus i mursten med flere rum og her er bl.a. gennem port en ladebygning, der giver mange muligheder for anvendelse.

Grunden er på 1.534 m2 og anlagt med stor gårdsplads og resten af grunden er mest græsplæne. Her er der virkelig god mulighed for at sætte sit eget præg på beplatning mv. og lave den have, som ønkes, såfremt nuværende er for åben.

Er du på udkig efter et godt hus med en god økonomi på energi og en fin indretning i en hyggelig stil, så er muligheden her. Ejendommen kan både benyttes til helårs- eller fritidsbolig og yderligere får man et godt udhus til mange formål.

Ejendommen er beliggende få km. fra Limfjorden / god strand og bl.a. også Sillerslev Havn og landsbyen Ø. Assels, som både har Dagli Brugs, købmand og en del lokale aktiviteter. Bus kører lige forbi.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Staghøjmøllevej 7, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Staghøjmøllevej 7, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger