Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Udsigt fra stuen / terrasse
Foto fra grunden
Udsigt
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Udestue
Badeværelse
Badeværelse
Udestue
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Soveværelse
Værelse
Badeværelse
Værelse
Stue
Stue
Udsigt fra stuen
Stue
Stue
Stue
Udestue
Udestue
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre 2A
Køkken 2A
Stue 2A
Stue 2A
Stald - udhus
 

Sjældent udbudt ejendom med fjordudsigt, 2 boliger, flere udhuse og 1,8 ha. grund i udkanten af Glyngøre

NY PRIS

Sjældent udbudt ejendom i udkanten af Glyngøre, hvor der både er en skøn fjordudsigt, 1,8 ha. idyllisk grund, et fint stuehus (1970 - tilbygget i 1996), og det oprindelige stuehus, som også er bolig. Yderligere er der 2 fritliggende udhuse.

Her er så mange muligheder for benyttelse og tilmed en super charmerende og meget velanlagt grund, der både er kuperet med masser af natur, bæk i skel, område med grantræer, og en skøn have med gode detaljer og flere terrasser. Her er god plads, frisk luft, dejlig udsigt både inde som ude og tilmed nær strand, fjord, grønt område, skole mv.

En ejendom, der tilbyder mange muligheder for benyttelse, da det ekstra fritliggende hus kan benyttes til bl.a. udlejning, bed & break fast - liberalt erhverv, til flere generationer osv. Yderligere giver udhusene mulighed for lagerplads, div. indendørs hobbies og dyrehold, da ejendommen har et jordareal på 1,8 ha.

Hovedhuset har et bebygget areal på 247 m2, som er fordelt med 145 m2 bolig + 58 m2 udestue og et integreret udhus og carport på henholdsvis 21 og 23 m2. Stuehuset er fra 1970 med en flot tilbygning i 1996, hvor udestuen også fungerer som en klimaskærm. Indretning: via carport er der adgang til udestue, som også er fordelingsgang med indgang til et fint værelse, et flot badeværelse, et godt vaskerum og et viktualierum. Udestuen forsætter rundt og ender ud til haven, hvor der er flere udgange, og også indgang til fyrrum. Der er gulvvarme i værelse, badeværelse og vaskerum. Yderligere er der fra udestuen indgang til den anden del af boligen fra 1970, som består af bryggers, dejligt køkken / alrum med ø, og skøn udsigt. Herfra er der indgang til 2 værelser, et soveværelse, et badeværelse, og en stor stue i vinkel med udgang og flot udsigt over landskabet med Limfjorden i horisonten. Fra denne stue er der tilbygget endnu en stue i 1974 med pejs, og udgang til haven. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og fremstår i en god stand.

Det oprindelige hus er fritliggende med et boligareal i 1 plan på 80 m2., og består af; Entre, badeværelse, køkken, stue med brændeovn og 2 værelser.

Udhusene består af 2 fritliggende bygninger. Det ene har været stald og med sine 205 m2. er der mange muligheder for benyttelse. Det andet er på 74 m2 og tidligere været hønsehus.

Grunden skal ses og mærkes, da den rummer så mange gode detaljer og fremstår velanlagt og meget idyllisk. Her kan familien boltre sig med leg, dyr, hobbies eller blot nyde den friske luft ved bæk, og i en dejlig have med skøn udsigt over egen grund og Limfjorden. Der er et større område som er beplantet med grantræer. Virkeligheden overgår evnen til at beskrive denne del og skal derfor opleves. Der kan være en ekstra indtægt i form af udlejning og salg af grantræer.

En unik ejendom med en fantastisk beliggenhed i frie omgivelser og stadig nær by, strand, skole, indkøb mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Strømhuse 2, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strømhuse 2, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger