Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Charmerende villa på Refshammer

Flot og velbygget villa fra 1986 med solceller fra 2012, beliggende i et attraktivt og meget naturskønt område i 2. række fra fjord og strand. Grunden er på 801 m2 og beliggende på rolig vej med en dejlig sydvendt og lukket have.

Villaen har en god plantegning og virker større end reg. boligareal. Boligen fremstår i en god stil med vandskurede vægge og har følgende indretning: Bryggers med bord med vask og skabe samt vaskemaskine og tørretumbler. Køkken / alrum med hvidt køkkeninventar med bøgekanter, delt med halvmur til alrum med god plads og udgang til dejlig udestue med højt til loft. Fra alrummet er der indgang til 2 gode værelser og med dobbelt fransk dør til hyggelig lys stue med store vinduer til haven og også med dør til udestuen. Fra stuen er der en dør til entreen med adgang til soveværelse med skabe og et velindrettet badeværelse med lyst inventar. Køkken / alrum og badeværelse har gulvvarme.

Dejlig grund, der er hensigtsmæssigt anlagt med indkørsel til dobbelt carport med redskabsrum, stort flisebelagt område foran huset med adgang til vejen og en fin forhave med frugttræer. Lukket og skøn have mod syd og beliggende rigtig i forhold til solen. Haven er primært anlagt med græs, buske og enkelte træer og omkranses af en flot bøgehæk, og den har selvfølgelig en flisebelagt terrasse med udgang fra udestuen.

Pæn og dejlig villa for alle aldre beliggende i et populært område på Refshammer med en god indretning på en skøn grund nær fjorden. Skøn gåtur langs fjorden til Nykøbings centrum.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Havbovej 2, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Havbovej 2, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger