Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Udsigt fra ophævet terrasse
Ejendommen
Entre
Badeværelse
Stue
Stue
Soveværelse
Soveværelse
Stue / køkken
Stue / køkken
Køkken
Alrum
Køkken / stue
Opgang til stue
Stue - 1. sal
Udsigt fra kvist
Stue - 1. sal
Værelse 1. sal
Udsigt fra ophævet terrasse
Terrasse 1. sal
Ejendommen
Have
Have
Ejendommen
 

Hyggeligt hus i frie omgivelser med fjordudsigt

Det lille gule hus ligger i Hvidbjerg på den vestlige del af Mors i landlige omgivelser med en skøn fjordudsigt fra 1. salen.
Naturskønt område nær Limfjorden og få km. fra Hvidbjerg By, der både har dagligvareindkøb, børnepasning, skole, hal, kulturcenter mv. Huset kan både benyttes til helårs- og fritidsbolig (flexbolig).

En hyggelig bolig med følgende indretning: entre med trappe til 1. sal, og fra entreen er der indgang til stue og et mindre badeværelse med bruser. Stue er super hyggelig med udsigt over marker, brændeovn og i åben forbindelse via bue til køkken. Fra stuen er der et godt soveværelse med udsigt til haven. Et lyst og velindrettet køkken, der også er i åben forbindelse med alrum og her er der god plads til spisebord. Fra alrum er der baghus / fyrrum med plads til bl.a. opbevaring og vaskemaskine.

1. salen består af opgang til stue med kvist og skøn udsigt over landskabet. Fra stuen er der et dejligt værelse med udgang til en større ophævet vestvendt terrasse med en vidunderlig udsigt til natur og Limfjorden.

Grunden er nem og består af mindre gårdsplads med indkørsel til garage. Hyggelig syd / vestvendt have med græsplæne og terrasse i private omgivelser grundet beplantning og stakit.

Det lille gule hus er fritliggende i et roligt naturskønt område med en dejlig fjordudsigt, og en hyggelig bolig, der både kan benyttes til helårs- og fritidsbrug.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Kr Jepsensvej 14, V Hvidbjerg, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kr Jepsensvej 14, V Hvidbjerg, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger