Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Facade
Luftfoto
Ejendommen
Udsigt fra boligen
Udsigt fra hus og terrasse
Terrasse ogs? med udsigt til marker
Ejendommen
Set fra laden
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Hygge
Idyl
Udsigt fra stald
Ejendommen
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Stuehus
Sommerhusene
Omr?det ved sommerhusene
Omr?det ved sommerhusene
Omr?det ved sommerhusene
Lejlighed 1
Lejlighed 1
Lejlighed 1
Lejlighed 1
Lejlighed 1
Lejlighed 2
Lejlighed 2
Lejlighed 2
Lejlighed 3
Lejlighed 3
Lejlighed 3
Lejlighed 3
Udsigten fra huset
 

Direkte til fjord, nedlagt landbrug + 3 sommerhuse, 2 ha. jord, 35 km til Cold Hawaii og Vesterhavet i Thy.

Hele ejendommen kan benyttes til fritidsbolig, da der ikke er bopælspligt. Ejendommen ligger i naturskønt område på Mors og derudover er der kun ca. 35 km til Cold Hawaii og Vesterhavet i Thy.

Unikt liebhaveri med fantastisk fjordudsigt og skel til Limfjorden. 2 ha. jord, idyllisk 4 længet ejendom + 3 sommerhuse på matriklen – perfekt til udlejning!
Drømmer du om noget helt specielt, som ikke minder om noget som helst, du før har set, så kan vi med glæde løfte sløret for denne perle af en liebhaverejendom på Årbækmøllevej 20 lige på kanten til Limfjorden. Her kan fantasien få frit spil, og enhver drøm kan udleves! Tilmed i de mest fantastiske omgivelser, som skal ses, sanses og duftes i levende live...
Den fantastiske og kæmpestor grund på lige knap 20.000 kvadratmeter går helt ned til stranden, og udsigten fra både haven og oppe fra huset er uforstyrret og direkte til vandet.
På grunden står denne specielle og unikke liebhaverejendom opført i sin helt egen stil med stråtag i selskab med udhuse i tilbage fra tiden, hvor ejendomme stadig fungerede som mølle.

En sjælden traditionel firelænget kampstensejendom med udhuse tilbage fra år 1830!
På selvsamme matrikel findes 3 charmerende sommerhuse, som åbner for en lang række spændende muligheder. Du kan med fordel vælge at udleje husene til turister og få en god indtægt, ligesom hele den samlede matrikel kan ses som en enestående chance for at
skabe en flexbolig eller slet og ret et sandt familieparadis med plads til den store børnefamilie, teenagernes private lejligheder eller flere generationer, der ønsker at bo sammen. Kun fantasien sætter grænser.
Uanset om du befinder dig i sommerhusene eller i den store, primære bolig er indtrykket det samme – en særlig indretning, hvor naturen kigger ind gennem vinduerne i hvert et rum; både grønne samt blå nuancer fra himmel og hav. I den store bolig byder

1. salen på et kæmpe udsigtsværelse samt et ekstra soveværelse med tilhørende garderobe som nabo. Et stort badeværelse med både brusefaciliteter og karbad hører også til, mens der er gæstetoilet i stueplan i selskab med yderligere to værelser, et lyst køkken-alrum og stue. Fra stuen er der adgang til en skøn lys udestue, hvor man virkelig har lyst til at opholde sig!

Med beliggenheden i første parket til Limfjordens blå bølger bliver det ikke meget bedre. Her breder en billedskøn natur sig ud i bedste, maleriske stil, hvor bakkede marklandskaber bugter sig så langt øjet rækker. Der er få kilometer til en stor skov, hvor der er rig mulighed for gå-, ride- og cykelture. Det er nemt at fortabe sig i den smukke natur, men området har naturligvis mere at byde på.

Her har du mulighed for både at sende børnene i fribørnehave og skole eller købe ind ved den lokale købmand. Nykøbing ligger kun 8 km fra hoveddøren, hvor du kan få stillet de behov, Ørding ikke kan klare. Ejendommen befinder sig nemlig nær den hyggelige landsby Ørding med et rigt foreningsliv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Årbækmøllevej 20, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Årbækmøllevej 20, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger