Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Charmerende villa med dejlig have

Hyggelig villa i et plan med en god beliggenhed nær det meste. En bolig, hvor der er lagt vægt på fællesskabet med et stort fælles rum bestående både af køkken, alrum og stue, der bestemt er boligens hjerte og samtidig centrum for resten af villaens rum. Yderligere har ejendommen en speciel have som oser af hygge med både stor træterrasse og en skøn naturhave, der indbyder til leg som især børn vil elske.

Villaens indretning: bryggers med skabe og plads til hårde hvidevarer og herfra er der adgang til det ene af 2 badeværelser, der fremstår opr. i lyse farver med badekar. Fra bryggers kommer vi ind i et stort charmerende og hyggeligt fælles rum bestående af et pænt køkken i hvidt inventar og ud i et med alrum og stue. Der er åben entre til køkkenet og modsat i alrummet er der udgang til en dejlig sydvendt terrasse. Fra det store fælles areal er der 2 værelser, et soveværelse og et pænt badeværelse med bruser.

Grunden er super hyggeligt med forhave, stort flisebelagt areal og en carport. Mod syd er der skøn have bestående af en stort nyere træterrasse med nedgang til resten af haven, der består af græs og et større område med store træer mv., ligesom en mini skov.
Villaen er lys og venlig og har en god indretning med fokus på fællesskab, der gør villaen familievenlig og ikke mindst charmerende.Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Fasanvej 30, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fasanvej 30, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger