Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Hal
Ejendommen
Terrasse
Drivhus / havehus
Entre
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Værelse
Repos
Værelse 1. sal
Badeværelse
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Ejendommen
Garage
Garage
Fyrrum
Hal
Hal fra 2017
 

Renoveret villa i god stand med tilhørende stald og jordstykke

I en god kombination af 2 ejendomme som sælges samlet er en fin villa beliggende på dejlig grund med en skøn udsigt over marker og et stort jordstykke på 8066 m2 grund bestående af mark og udhuse. Det er 2 selvstændige ejendomme og tilsammen bliver det til en fin landejendom med mulighed for dyrehold, da der også er en god hal, der bestemt også kan udnyttes til værksted eller lign. Ejendommene består af nr. 31, som er en fritliggende villa med carport og garage og nr. 32, der ligger på den anden side af rolig vej og består som sagt af jord og 2 haller.

Villaen er i en god stand og gennemgået en større renovering og tilbygning i 2005. I 2022 er beregningen jf. energimærket på varmeforbrug på kr. 10.000, da ejendommen opvarmes med pillefyr. Fin entre med adgang til et stort dejligt badeværelse fra 2005 i en lys og venlig stil. Fra entreen er der også indgang til et stort køkken / alrum bestående af et pænt HTH køkken fra 2005 med ø og med udgang til vestvendt terrasse. Yderligere er der i alrummet god trappe til 1. sal og adgang til et værelse med skabe. Via dob. franskdør fra alrummet er der adgang til en stor hyggelig stue i vinkel med udsigt til hestefold og stald.

1. salen er lys og imødekommende og renoveret i 1999 med repos og 3 gode værelser. Der er gulvvarme overalt i stueplan fra 2005. De fleste vinduer og udhæng er skiftet i 2005, samt den opr. del af villaen omfuget i 2005. Nyt kloaksystem i 2005.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel til carport og i forlængelse heraf, er der en garage, der fungerer som hobbyrum med bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og med adgang til et fyrrum, hvor pillefyret er installeret. Fra garagen er der udgang til en stor flisebelagt terrasse med videre gang rundt om hele villaen. Terrassen vender rigtig for aftensol og oser af hygge med skøn udsigt til dal og marker. Her er bl.a. et drivhus, der fungerer som havehus, stort område til udehygge og læ. Resten af grunden består mest af græsplæne, hæk og stakit.

Få meter over rolig vej ligger den anden del af salget, som er nr. 32, der primær er et stort jordstykke på 8.066 m2., der er udlagt med græsplæne, frugttræer / hestefolde og en stor gårdsplads. Ved gårdsplads er en hal på 140 m2 med træ spær, som fungerer pt. som stald med bokse. Her er indlagt strøm / vand og gulvet er i plan. Såfremt ønskes kan hesteboksene fjernes og hallen kan benyttes til mange andre formål. Bagerst på grunden er endnu en hal på 108 m2 fra 2017.

Sillerslev er et super dejligt og hyggeligt område nær strand, fjord og havn. Yderligere er det et naturskønt område og længere nede af vejen er sommerhusområdet Sillerslevøre, der også har sø, rolige veje mv., så også et godt sted at ride, gå og cykle. En dejlig kombineret ejendom med mange fordele som fremstår i en god stand og har tilmed en god stor grund, der også kan bebygges.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Gammel Færgevej 31, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Gammel Færgevej 31, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger