Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stor villa med garage og isoleret udhus

Super pæn og hyggelig villa med et boligareal 201 m2 beliggende på dejlig grund nær børnepasning / skole og med få minutters kørsel til Nykøbing. Ejendommen er løbende vedligeholdt og tilbygget i 1999, hvor vinduerne også er skiftet. Villaen fremstår i en god stand med gode detaljer og tilmed et stort godt udhus på 60 m2 og en skøn have. Både tilstandsrapport og elrapport er fine uden de store bemærkninger.

Velkommen indenfor i en bolig, som de fleste vil finde sig hjemme i, da villaen både er lys og hyggelig i en kombination af gode rum. Fra gårdsplads kommer vi ind i hyggelig entre med trappe til 1. salen og videre gang ind i en stor stue med adgang til endnu en stue og også til køkken / alrummet. De 2 stuer er hyggelig med pæne gulve og der er udgang fra bagerst stue til syd/vestvendt terrasse. Køkkenet er moderniseret med malet låger og delt med halvmur til alrummet. Såfremt et endnu større køkken / alrum ønskes, kan væggen mellem køkken / alrum og stue nedtages og dermed få et meget stort og lyst fællesrum med direkte adgang til hyggestue og entreen. Fra køkkenet er der bryggers i vinkel med plads til både hårde hvidevarer, opbevaring, skabsarr. med grovvask og også udgang til havesiden / udhus. Fra bryggers er der ligeledes indgang til et badeværelse, der pt. bliver brugt som gæstetoilet. Bryggers og badeværelset har gulvvarme og hele boligen har pæne gulve.

1. salen er super hyggelig med loft i kip, synlige bjælker og også med pæne trægulve. Via trappe er der opgang til fordelingsgang og derfra er der adgang til alle rum på 1. salen. Her er der 3 gode værelser, 1 stort soveværelse og et pænt badeværelse med lyst inventar og bruseniche. Boligen opvarmes i stueplan med centralvarme / gas og 1. salen med el. Det får energimærkets beregning til at være høj på opvarmning – se yderligere oplysninger i salgsopstillingen.

Et super dejligt udhus på de 60 m2 som har gennemgået en stor renovering i 2008 og delt med 3 rum, som er bestående af garage, et godt disp. rum med gasfyr (ca. 2017) og et stort hobbyrum. Både disp. rum og hobbyrummet er isoleret. Hele bygningen er super fin og giver mange muligheder for div. hobbies og også mulighed for et stort godt rum til opbevaring / viktualierum.

Grunden er meget velanlagt og super hyggelig med gårdsplads med indkørsel til garagen. Der er have på 3 sider af villaen og haven er både privat og oser af hygge med dejlig udsigt til stensætning og et område med træer(naboens). Der er flere terrasse, hvor den ene terrasse giver adgang til bryggers og hobbyrum. Derudover er der køkkenhave, drivhus, træskur mv.

En meget velholdt grund og ejendom, der bestemt er velegnet til en børnefamilie grundet både beliggenheden nær skole, store arealer både inde og ude og i et område med mange børnefamilier.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Harrehøjvej 48, Lødderup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Harrehøjvej 48, Lødderup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger