Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Et godt hus og en dejlig grund

Et fint murstens hus beliggende på en dejlig grund i Solbjerg imellem Thisted og Nykøbing nær A26 og få km. fra bl.a. Ø. Jølby, der byder på alt det, en familie i hverdagen har brug for.
Der er nyt gasfyr fra december 2019. I energimærket er beregningen med gl. gasfyr.

Et velholdt hus i 3 plan med god kælder og skøn terrasse, som har følgende indretning: entre i åben forbindelse til mellemgang med god trappe til både 1. salen og kælderen. Fra entreen er der et gæstetoilet og også med indgang til et stort rum bestående af køkken / alrum med pænt lyst køkken fra 1998, der ligeledes er i åbenforbindelse med en hyggelig stue, der har udgang til en stor ophævet sydvendt træterrasse. Stue, alrum og køkken har nyere gulv.
1. salen er velindrettet og fra 1994 med opgang til repos og herfra er der et badeværelse med brusekabine og hvidt inventar, mellemgang, 2 værelser og et stort soveværelse med skabe.
Kælderen består af nedgangsrum og herfra er der 2 dips. rum og yderligere et fyrrum med plads til vaskemaskine og et stort værkstedsrum med udgang. Kælderen har en god loftshøjde og har fine rum, der rummer mange muligheder for udnyttelse. Der er plast vinduer / døre i det meste af huset. Kælderen er fuldt opvarmet og indgår i det samlede oplyste varmeforbrug.

Hyggelig grund med grusvej ned til gårdsplads med god plads til parkering og yderligere et område med plantekasser og en flisebelagt terrasse ved indgang. Fra gårdplads er der en muret garage og en hyggelig have med et fint drivhus / havehus, køkkenhave og indtil flere hyggekroge. Mod syd er en lukket gårdhave, der oser af hygge med flisebelagt terrasse, dam og grillplads. Herfra er der også adgang til den ophævet terrasse i træ, der har adgang til alrum / stue.

Alt i alt et godt hus med en dejlig udsigt beliggende på en velanlagt grund i hyggelige omgivelser.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Nørrebyen 28, Solbjerg, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrebyen 28, Solbjerg, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger