Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Hyggelig murstens villa

Hyggelig murstens villa på 138 m2 bolig + 63 m2 kælder beliggende på 770 m2 stor grund nær skole / fritidsaktiviteter i den sydlige del af Nykøbing.
Villaens indretning: entre med god trappe til 1. salen og nedgang til kælder. Velindrettet køkken med lyst inventar, god plads til spisebord og udsigt til haven. Fra entreen er der et gæstetoilet og indgang til større stue med udgang til overdækket terrasse og i åben forbindelse til endnu en stue med brændeovn. Stuerne har trægulve og fremstår lyse og rummelige.
1. sal: opgang til repos og gang med depotrum, et fint soveværelse med kvist, et godt værelse og et toilet. Huset har plast vinduer fra 2007.
Kælderen fremstår fin med reelle rum og indrettet som følgende: nedgang til et stort vaskerum med udgang og herfra er der et ældre badeværelse med gulvvarme, 2 store og fine disponible rum og et fyrrum.

Grunden er anlagt med fin gårdsplads og med gang om til havesiden gennem et udhus. Lukket og privat have i hyggelige omgivelser med hæk, der omkranser grunden, stor græsplæne og ikke mindst en overdækket terrasse med indgang til stue.
En murstens villa i en god stil med reelle rum beliggende på en dejlig lukket grund i gåafstand til bus, skole mv.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Sallingsundvej 11, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sallingsundvej 11, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger