Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


BUD ØNSKES - Åben Nordmors

Fantastisk landejendom med fjordudsigt beliggende i et naturskønt område med bl.a. super gode udbygninger. Ejendommen er løbende renoveret og fremstår i en god og hyggelig stil, hvor der både er fjordudsigt fra bolig, udhusene og den store grund på 15.827 m2.

Idyllisk ejendom, der har alt, som forventes af en perfekt landejendom i skønne omgivelser. Stuehuset er i plan med et boligareal på 174 m2 og udbygninger som stort set er bygget op igen fra bunden i perioden 1997 - 2005.

Boligens indretning: baggang med garderoberum og et fyrrum / vaskerum. Fra gangen er der badeværelse med brus, gulvvarme og også indgang til soveværelset. Stort og hyggeligt køkken med viktualierum og god plads til spisebord. Stort alrum / spisestue, også i en hyggelig og rustik stil. Dobbelt franskdør til stor stue med brændeovn og herfra et der et stort værelse med fjordudsigt og entre. Der er gode muligheder for at lave køkken / alrum, flere værelser mv.
Udbygningerne er passende i størrelse og er meget fine med en stor lade bygget med stålspær og gulv i plan. I anden vinkel er der et stort værksted og et fint multirum / hobbyrum med grovkøkken, som kan bruges til mange formål. Herfra er der også en vidunderlig udsigt med eng og fjord. Yderligere er der et fritliggende udhus ud mod fjorden, der eksempelvis kan benyttes hobbydyr.

Grunden er udlagt med pæn indkørsel op til ejendommen med en stor og hyggelig gårdplads med bl.a. havehus. Resten af grunden er udlagt med græs og store træer, der stemmer i overens med en vidunderlig natur. I haven er der et ældre havehus, selvfølgelig også med udsigt. Ved bænken er der sti til Limfjorden.
Alt i alt en perle i private og harmoniske omgivelser med gode bygninger.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Strandvænget 46, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvænget 46, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger