Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Udsigt fra stuen
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
Udsigt
Entre
Stue
Stue
Stue
Spisestue
Køkken
Køkken
Gang
Badeværelse
Badeværelse
Værelse 1. sal
Udsigt
Værelse 1. sal
Udsigt
Værelse 1. sal
Toilet
Terrasse, udhus
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Et godt og hyggelig hus med fjordudsigt

Højt og fritliggende hus i Sundby med en super dejlig fjordudsigt i flere retninger. Yderligere er der også udsigt over marker og Vilsundbroen og i gåafstand fra fjord, strand og bro. Et solidt murstenshus, der løbende er vedligeholdt og hvor bl.a. vinduerne er udskiftet. Også velegnet til flexbolig.

Boligen har følgende indretning: lys entre i åben forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til både stue, køkken og badeværelse. Køkkenet er velindrettet med spiseplads og inventar af ældre dato. Velholdt badeværelse fra 1980erne med bruseniche og plads til vaskemaskine. Der er gulvvarme i gang, køkken og badeværelse. Resten af boligen i stueplan består af en super dejlig og lys vinkelstue med skøn udsigt over området med fjorden i horisonten. I stuen er der en god trappe til 1. sal og også i åben forbindelse via bue til en tilbygget spisestue, der har udgang til overdækket terrasse og have.

1. salen er også lys og velindrettet og herfra er der også en dejlig fjordudsigt. Indrettet med opgang til fordelingsgang og herfra er der et toilet, 2 gode værelser og et stort sovesoveværelse med skabe og dør ud til tilbygningens tag.

Grunden er anlagt med flisebelagt parkering og indkørsel til muret garage. Mod vest og syd er der have med stor græsplæne og hæk i skel. Yderligere er der en sydvendt terrasse, der delvis er overdækket og en havehytte.

Et godt hus og en velindrettet bolig med en skøn udsigt i Sundby nær børnehave / skole og få km. til Vilsund og Ø. Jølby.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Sundbyvej 161, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sundbyvej 161, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger