Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Terrasse
Have
Have
Have
Ejendommen
Entre
Entre
Værelse
Værelse
Badeværelse
Køkken
Køkken
Køkken
Udestue
Udestue
Udestue
Stue
Stue
Ejendommen
Ejendommen
Have
 

Velholdt sommerhus få minutter fra Limfjorden

NEDSAT - BEMÆRK PRISEN - BILLIGT - SKAL SES, da det kan så meget mere end det fremstår på fotos mv.

Et velholdt og skønt beliggende sommerhus med ca. 300 m. til strand og Limfjorden på en 2.500 m2 stor dejlig grund med have og en miniskov. I sommerhusområdet Vile i Sallingsund ligger dette fine sommerhus, der pt. bliver brugt til helårsbolig og som har både solceller, luft til luft varmepumpe og flere pillebrændeovne.~ Huset er i en god stand med et boligareal på 107 m2 + 24 m2 udestue.

Velkommen indenfor i en dejlig bolig, da fremstår i en særdeles hyggelig stil og virker måske lidt mindre end den er, grundet en unik indretning. Her er indgang til entreen, der har en god trappe til overetagen og også med adgang til både et pænt og velholdt badeværelse med bruseniche, et værelse med skabe og et soveværelse. Fra entreen er der også indgang til et hyggeligt køkken med hvidt inventar og god plads til et spisebord med udsigt til haven. Fra køkkenet er en super skøn udestue i en god størrelse, så hele familien kan være samlet og nyde de forskellige årstider i lyse omgivelser med udsigt og udgang til en fin have og en sydvendt terrasse. 1. salen består af et stort rum, som fungerer som stue. Stuen er rummelig med synlige bjælker og her er også mulighed for at lave et ekstra værelse, såfremt ønskes. Der er pillebrændeovn i køkkenet fra 2019, varmepumpe luft til luft i entreen og i stuen på 1. sal en pillebrændeovn der ca. er 10 år gl. Yderligere er der solceller.

Grunden oser af hygge med både en velanlagt have, men også en større del af grunden beplantet med forskellige træer, hvor der er lavet hyggekroge og stier rundt, så man har en fornemmelse af at være i en lille skov. Haven består af stor græsplæne, beplantning og flere terrasser, hyggesteder, en pergola og et drivhus. Haven og minskov skal opleves, da det er virkelig super hyggeligt anlagt og masser af plads til leg for både børn og voksne. Fra vejen er der indkørsel op til en muret garage og et brændeskur. Der er minimal vedligeholdelse af huset, da gavlene er fornyet og huset er bygget i mursten.

Her fås et super solidt og godt sommerhus, som også er optimal for pensionister til helårsbrug i et velfungerende og naturskønt område få minutters gang fra god strand og Limfjord. Yderligere er der i nærområdet både Glyngøre og Nykøbing by, som begge har meget at byde på.~
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Vile Vestergårdvej 25, Vile, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Vile Vestergårdvej 25, Vile, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger