Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
Gang
Gang
Badeværelse
Værelse
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Terrasse
Gang
Repos
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Udsigt fra svalegang / stue
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Badeværelse 1. sal
Ejendommen / have
Ejendommen / have
Ejendommen
 

Villa 185 m2 + kælder og god grund på rolig vej.

Villa på 185 m2 bolig + 56 m2 kælder beliggende på rolig vej nær fjorden med en dejlig udsigt og nem have. Villaen er fra 1962 og ombygget i 1979 og fremstår stort set i opr. stil / stand.

Boligen har følgende indretning: entre, lyst badeværelse med gulvvarme, brus og plads til vaskemaskine. Fra entreen er der også indgang til et stort værelse, delt med skabsvæg til åben walk-in. (tøjrum). Yderligere er der fra entre videre gang til mellemgang med trappe til 1. sal. Mellemgang er stor og der er mulighed for at sætte en væg op og få endnu et værelse eller tage væggen til køkkenet ned, så man får et superdejligt stort køkken / alrum. Fra gangen er der både indgang til køkken og stue. Køkkenet er opr. har en god størrelse og med plads til spisebord. Stor dejlig og lys stue med god vægplads og udgang til sydvendt overdækket terrasse.
1. sal består af opgang til repos og herfra er der et opr. badeværelse med badekar, 2 gavlværelser og en stor hyggelig stue med dejlig udsigt over området / Limfjorden og med udgang til svalegang. Boligens 1.sal fremstår meget 1970er agtig, men med nye gulve, maling osv. er der bestemt mulighed for at få en lys og imødekommende bolig.

Der er udelukkende adgang til kælderen udefra, der består af garage og indgang til 3 disp. rum, som kan benyttes til opbevaring, hobbyrum og lign. Grunden på 1.044 m2 og anlagt med parkering, carport og ved gavl af huset er der indkørsel til garagen samt dør med adgang til kælderrum. Haven ligger sydvendt med overdækket terrasse, stor græsplæne og nederst et område med store træer. Ejendommen trænger delvis til renovering, men bestemt fyldt med muligheder og har størrelse, som passer til børnefamilie eller dem, der gerne vil være i Nykøbing og stadig lidt fritliggende nær skøn natur.

Da alt er i plan, kan boligen også benyttes til sin 3. alder og overetagen til gæsteværelse og lign.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Faaruplund 19, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Faaruplund 19, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger