Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Murermestervilla i en god stil med sjæl og gode dyder

Charmerende murmestervilla med flot udestue i en god stil med højt til loft, rummelighed og ikke mindst sjæl, der gør, at de fleste vil føle sig hjemme i hyggelige og lyse rammer. Ejendommen er beliggende på en velanlagt grund med tilhørende udhus med god plads til både opbevaring, værksted mv. Villaen er bygget i 1946 i en god og solid byggestil med de dyder, som datidens boliger har. Villaen er delvis renoveret med bl.a. vinduer fra 2010, gasfyr fra 2009 og flot udestue fra 2005.

Boligens indretning er som følgende: lyst og venlig indgang med adgang til mellemgang, hvor der har flot trappe til 1. sal og adgang via få trin til repos og et gæstetoilet. Yderligere er der fra mellemgang nedgang til kælder og indgang til en stor og lys vinkelstue med store vinduer, flot trægulv og med udgang til en super dejlig udestue. I åben forbindelse med stue i vinkel er et pænt og funktionelt køkken fra 2000 med udsigt til haven. Udestuen er stor og flot med en dejlig udsigt ned over grunden og også med udgang til terrasse og have.

1. salen er lys og venlig med flotte trægulve og indrettet som følgende: repos med adgang til et mindre værelse, et stort værelse og et badeværelse med brus. Yderligere er der indgang til en hyggelig stue / kontor med kvist og videre gang ind til endnu et værelse.

Villaen har en god og rummelig kælder, der består af nedgangsrum med udgang til havesiden. Derudover er der mellemgang, et godt vaskerum, fyrrum og 2 store disp. rum, som kan benyttes til både opbevaring, div. hobbies mv.

Grunden er anlagt med flisebelagt forhave og indkørsel til carport og også med videre gang til villaens indgang. Dejlig have med stor flisebelagt terrasse og et muret udhus, der er fordelt på 2 rum, som giver mulighed for mange forskellige former for udnyttelse. Resten af haven er hyggelig med bl.a. stor græsplæne og kan nydes året rundt fra villaens udestue.

En villa med sjæl og mange gode dyder, der ligger super godt for familiens hverdag, da det er i gåafstand fra både skole, hal, boldbaner mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Fruevej 129, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fruevej 129, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger