Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Hyggelig ejendom med fjordudsigt

Skøn beliggende ejendom på en 3.892 m2 stor grund med fjordudsigt mellem Glomstrup og Hvidbjerg. Ejendommen består af stuehus på 155 m2 bolig med et sammenbygget udhus på 270 m2.

Stuehus:
Stuehusets indretning: entre med fordelingsgang til bryggers med gulvvarme og indgang til et fint lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme og hvidt interiør. Stort pænt køkken fra 2012 med hvidt inventar og udgang til overdækket terrasse og indgang til et værelse. I åben forbindelse fra køkkenet er en stor hyggelig stue med delvis fjordudsigt, trappe til 1. sal og brændeovn. Fra stuen er der endnu et værelse.

1. salen er charmerende og hyggelig med bl.a. synlige bjælker og har følgende indretning: endnu en stue med stor kvist og en super skøn udsigt over marker og Limfjorden. Fra stue er der indgang til 2 store værelser og et toilet.

Udhus:
Fra boligens entre er der adgang til baggang og herfra ud i et større værksted med port. Yderligere er der fra baggang adgang til hobbyrum, stald og et fyrrum. Derudover er der en garage med port fra gårdsiden og adgang til laden gennem port i gavlen.

Grund:
Grunden er anlagt med indkørsel til hyggelig gårdsplads med stor terrasse og resten af grunden er velanlagt med græs, buske og træer. Et virkeligt hyggeligt sted inde som ude, hvor der er mange muligheder for udnyttelse af udhus og den store grund.

En hyggelig ejendom med fjordudsigt i et godt område og i cykelafstand fra både børnepasning, hal, skole, aktiviteter, bus og indkøb.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Glomstrupvej 34, Glomstrup, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Glomstrupvej 34, Glomstrup, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger