Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Fritliggende landsted.

Hyggeligt lille landsted beliggende i frie omgivelser med udsigt til marken på en 2.542 m2 stor grund nær bl.a. Limfjorden. Huset har et boligareal på 184 m2. med tilhørende sammenbygget udhus på 199 m2.

Ejendommen er beliggende i et naturskønt område godt 1. km fra Limfjorden og ca. 4,5 km. fra Sejerslev by, der byder på både dagligvare indkøb, skole, børnepasning, hal mv. Yderligere er der kun ca. 15 km. til Nykøbing.
Boligen har bl.a. 5 værelser, 2 stuer og er indrettet som følgende: entre i åben forbindelse med fordelingsgang, hvor der er adgang et badeværelse med bruseniche, 2 gode værelser, det ene med skabe og indgang til stue. Yderligere er der bryggers med plads til hårde hvidevarer og ligeledes adgang til udhus og fyrrum fra gangen. Fra entreen er der et stort køkken med god plads til spisebord og herfra er der en stue med udgang til terrasse, brændeovn og trappe til 1. salen. Såfremt en mere åben bolig ønskes, kan køkken og stue med fordel sammenlægges, som et stort køkken / alrum.

En fin og hyggelig 1. sal med opgang til en stor hyggelig stue med kvist og derudover er der et toilet, 2 gode værelser og et meget stort værelse.

Udhuset består af et fyrrum med pillefyr fra 2017 og en garage med adgang til boligen. Yderligere er der i en ældre stald og et værksted i udhuset. Ejendommen er sammenbygget i vinkel, som delvis er bolig og udhus.
Nem grund som er anlagt med et større græsområde og en grusvej til stor gårdsplads foran huset. Mod syd / vest er en hyggelig mindre have, der mest består af græs, hæk og med en terrasse, der vender rigtig for solen. Der er en dejlig udsigt fra grunden udover markerne.

Et roligt og fritliggende sted med god plads til familien i hyggelige og private omgivelser med en stor rummelig bolig og en passende størrelse udhus.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Hanstholmvej 5, Nørre Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hanstholmvej 5, Nørre Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger