Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
gøstetoilet
 

Stor familievilla - 5 værelser, 2 stuer, 3 toiletter mv.

Vedr. varmeudgiften er der blevet regnet på følgende i forhold til energimærket: Ved installation af pillefyr spares der kr. 16.876 pr. år på varmeregningen, og fyret er tilbagebetalt efter 2,4 år. Varmeudgiften pr. år vil så være kr. 18.325.
Prisfaldet på olie giver ud fra nuværende energimærke en besparelsen på kr. 7.656. (Oliebesparelse kr. 7656 + besparelse ved pillefyr kr. 16.876 + ny varmeudgift (pillefyr) kr. 18.325 = 42.857, der er varmeudgiften i energimærket fra 2014.

Stor familievenlig villa beliggende på rolig villavej i Vodstrup med få minutters kørsel fra Nykøbings centrum. Villaen rummer masser af muligheder for familien, der gerne vil have plads både i boligen og udhusene, da der er en større garage og hobbyrum tilhørende. Villaen er i dag opvarmet med olie og det vil være rentabel at udskifte oliefyret med eksempelvis et pillefyr.

Villaens indretning: indgang med adgang til villaens fyrrum / vaskerum med tilhørende hobbyrum. Fra indgang er der adgang til mellemgang, hvorfra der er et godt værelse, et opr. badeværelse med gulvvarme og for enden af mellemgangen ligger køkken / alrum i åben forbindelse. Et pænt rustikt køkken med tilhørende alrum, hvor der er god plads til spisebord. Fra alrum er der en meget stor stue med stort vinduesparti i gavlen og også med udgang til sydvendt terrasse. Her er trappen også til 1.sal og ligeledes fra stuen er der entre, gæstetoilet og endnu et værelse. 1. salen består af opgang til stor stue med udgang til svalegang. Fra stuen er der værelsesafdeling bestående af gang, 3 gode værelser og endnu et badeværelse. Villaen er stort opr. og boligen vil allerede blot med maling fremstå helt anderledes. Indretning er god til en stor familie eller bare dem, der gerne vil have plads, da der bl.a. er 5 værelser, 2 store stuer, 3 toiletter mv.
Tilhørende villaen er der et integreret udhus beståede af fyrrum med indgang til et godt hobbyrum.

Derudover er der en fritliggende garage på 83 m2 i en god stand.

Grunden er anlagt med gårdsplads med indkørsel til garagen, forhave, flere terrasser og resten af grunden består af buske, hæk og græsplæne. Vodstrup er et hyggeligt og roligt område med bl.a. legeplads og en del børnefamilier i området.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Landlystvej 2, Vodstrup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Landlystvej 2, Vodstrup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger