Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
NY PRIS

Villa i plan i gåafstand til det meste i Nykøbing.

Et rigtig godt valg af bolig for dem, der er i deres 3. alder og ønsker at være i gåafstand til det meste og samtidig har mulighed for at have en god og fornuftig størrelse bolig med egen nem lille have. En beliggenhed der gør, at bilen er unødvendigt. Murstens villa i plan beliggende centralt i Nykøbing i gåafstand fra gågaden, indkøb, bibliotek, biograf, spisesteder, kulturelle begivenheder mv., som Nykøbing byder på. Villaen er på 100 m2 beliggende på 565 m2 grund med både parkering, forhave og en hyggelig lukket have mod syd.

Boligen er indrettet som følgende: entre / gang med gulvvarme og herfra er der et godt værelse. Gangen i åben forbindelse via bue til en større stue med gulvvarme, godt lysindfald, store vinduer og udgang til terrasse / haven. Yderligere er der fra stuen et soveværelse. Fra gangen er der både et pænt badeværelse fra 2008 med brus og et flot køkken fra 2008 med hvidt inventar, spiseplads og udsigt til forhave / gaden. Fra køkkenet er der en mindre baggang med plads til vaskemaskine og udgang.

Grunden er udlagt med nem og pæn gårdhave med grus, stedsegrønt beplantning, god plads til parkering og både flisebelagt opgang til entre og baggang med videre adgang til haven bag villaen. Haven ligger rigtig for solen mod syd / vest og består af en terrasse, græsplæne, buske og træer. Yderligere er der et muret udhus med 2 rum.

En nem villa i plan beliggende i et godt område med få minutters gang til det meste i Nykøbing.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Provst Schades Alle 13, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Provst Schades Alle 13, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger