Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Have
Stue med udgang til haven
Set fra haven
Badeværelse
Køkken
Køkken
Værelse
Trappe til 1, sal
Stue
Stue 1. sal
Balcon
Udsigt fra balcon
Stue 1. sal
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Strand nedenfor grunden
Strand / fjord
Ejendommen
Ejendommen
 

Beliggende nær strand og fjord med vidunderlig udsigt

Super dejlig beliggenhed ca. 70 m. fra strand og fjord med skøn fjordudsigt fra dele af boligen. Huset er både god til helårs- og fritidsbolig. Er drømmen at få et godt hus med en skøn beliggenhed i et naturskønt område med få meter til strand og fjord, der giver mulighed for gode gåture og mange aktiviteter på fjorden til en fornuftig pris, så er chancen her. Her er 2 stuer, 4 værelser, et rummeligt køkken og ikke mindst masser af frisk luft i rolige omgivelser.

Murstenshus i en lys og venlig stil med følgende indretning: Entre med indgang til et værelse og et lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og plads til vaskemaskine. Yderligere er der fra entreen åben forbindelse til køkkenet med pænt inventar og plads til spisebord. Herfra er der et værelse og også adgang til mellemgang med trappe til 1. sal og fra gangen er der endnu et værelse med glasdøre. Gangen ligger i åben forbindelse med en super dejlig stue, der har brændeovn, flere udgange til terrassen og store ruder til fjordsiden. Stuen vil også være optimalt til alrum / spisestue, speciel hvis ejendommen benyttes som fritidshus. Der er gulvvarme i entre, badeværelse, 2 værelser og køkken.

1. salen har opgang til en hyggelig stue med loft i kip og kvist med stort vinduesparti og udgang til balkon og fra både stuen og balkonen er der en fantastisk fjordudsigt. Fra stuen er der et godt værelse. Boligen trænger lidt til modernisering, da den har været udlejet i en årrække.

Grunden er anlagt med forhave, gårdsplads og en større terrasse, der er på 2 sider af huset. Derudover en nem have med skel få meter fra fjorden. På terrassen og i haven kan fritiden nydes i skønne omgivelser. Ved skel til grund er der en vej, som fører ned til fjorden. Bag huset er et træskur.

Et super dejligt sted for familien, der elsker naturen og giver også mulighed for at benytte strand og fjord til div. aktiviteter. Ejendommen står tomt og ryddet og dermed klar til overtagelse.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Præstegårdsvej 12, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstegårdsvej 12, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger