Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Have
Ejendommen
Garage
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Bryggers
Garage / hobbyrum
Terrasse
Ejendommen
Have
Have / terrasse
Ejendommen
 

Et hyggeligt sommerhus i gåafstand til fjord og strand

Et hyggeligt sommerhus beliggende på en idyllisk og velanlagt grund få minutters gang fra strand og Limfjorden på den vestlige del af øen Mors i udkanten af landsbyen Karby. Her er skøn natur med gode gåture og få minutters kørsel fra bl.a. færgen til Thy og indkøb.

Huset har gennemgået en stor renovering, så som tag, vinduer, murværk og ligeledes store dele af boligen indefra, hvor bl.a. køkken, bad, el og rørføring er fornyet omkring 2002. Boligen fremstår lyst med en god indretning, hvor den store stue er fællesrummet midt i boligen og herfra er der værelser mv. i begge ender.

Boligen er indrettet med entre, bryggers / vaskerum og et stort værelse. Fra entreen er der adgang til et pænt køkken med lyst inventar som ligger i åben forbindelse med en stor hyggelig stue med brændeovn og god plads. Fra stuen er der åben gang / entre med indgang til 2 værelser og et stort pænt badeværelse med bruseniche og lyst inventar.

Grunden er super skøn og meget privat med gårdsplads, en stor fin garage med hobbyrum og herfra er der flisebelagt gang til hus og have. Haven er delvis vildt med hyggeområder og oser af hygge i en bladning af træer, buske, græsplæne og flere terrasser.

Et super hyggeligt sommerhus i fredelige og private omgivelser nær fjord og badestrand.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Ørndrupvej 86, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ørndrupvej 86, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger