Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
Bryggers
Bryggers
Bryggers
Badeværelse
Baggang
Gæstetoilet
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Gang
Værelse
Værelse
Altan
Udsigt
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Villa med nyere tilbygning nær skov / strand i udkanten af Nykøbing

Hyggelig og lys villa med en tilbygning fra 2015 og et boligareal på 153 m2 beliggende i gåafstand til både strand og Legind skov og også med kort afstand til skole, fritidsaktiviteter mv.

Boligen har følgende indretning: indgang i tilbygningen til et stort bryggers, der både har skabe, vask, plads til hårde hvidevarer mv. Herfra er der gæstetoilet, en baggang (kan også benyttes til ekstra værelse) med udgang til terrassen. Via bryggers er der indgang til den opr. villa, hvor der er en mellemgang med trappe til 1. sal og også med adgang til både badeværelse og køkkenet. Et stort og super dejligt badeværelse fra 2010 i en moderne stil med bruseniche, gulvvarme og lyst inventar. Køkkenet er funktionelt med ældre malet inventar og her er god plads til spisebord og tilmed udgang til en hyggelig sydvendt terrasse. I åben forbindelse fra køkkenet er en lys stuen med pillebrændeovn, som kører på centralvarmen. 1. salen har synlige bjælker og består af repos med indgang til et værelse og et stort soveværelse med udgang til altan og en skøn udsigt med Limfjorden i horisonten.

Grunden er på 1.005 m2 og anlagt med gårdsplads, et fint delvis isoleret udhus, der er delt med 2 gode rum. Haven ligger mod syd/vest imellem gårdsplads og vejen og består mest af græsplæne. Der er plantet en ny hæk langs vejen og med tiden vil haven blive privat. Yderligere er der et stort flisebelagt område og 2 terrasser. En lys og imødekommende villa nær skøn natur og mange gode gåture.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdf

Book fremvisning

Sallingsundvej 73, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sallingsundvej 73, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger