Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Velbeliggende villa på dejlig grund

En fornuftig og god villa, der har gennemgået en stor ombygning i 1988. Villaen er på 156 m2 i 1 plan beliggende på en dejlig grund med privat have i Ø. Jølby. Beliggenheden er super god med grønt område som nabo og i gåafstand til bl.a. indkøb, bus, skole og børnepasning.
Boligen er indrettet som følgende: entre, gæstetoilet, stor fin og hyggelig stue med synlige bjælker og herfra er huset tilbygget med endnu en stue (gulvvarme), der er lys og charmerende grundet store vinduer og højt til loft og med udgang til sydvendt terrasse. Stort køkken med pænt ældre inventar, god plads til spisebord og med vindue / udsigt til haven. Fra køkkenet er der mellemgang i åben forbindelse med kontor, et godt værelse, et soveværelse med skabe og et større badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Yderligere er der fra mellemgang adgang til en god og praktisk bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer.

Dejlig grund med flisebelagt indkørsel til 50 m2 carport / udhus og videre gang om i en super dejlig og privat have, der oser af hygge.
Haven er meget velanlagt med græsplæne, bede, buske og træer i en god kombination. Og ikke at forglemme en dejlig sydvendt terrasse med god læ mellem de to vinkelbygninger.

En god og hyggelig villa med en dejlig have beliggende i centrum af Ø. Jølby.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Søndervej 19, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndervej 19, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger