Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Charmerende ejendom inkl. udlejningshus

Charmerende ejendom beliggende midt i Ø. Jølby på hjørnet af Søndervej / Præstbrovej overfor Super Brugsen. Stort stuehus med tilhørende stort udhus, værksked og derudover handles Præstbrovej 321 med, som er et udlejningshus. Ejendommen er speciel og oser af muligheder og stuehuset har en smuk byggestil, der dog trænger til en renovering af tag / murværk. Boligen er rummelig og har en god loftshøjde med et boligareal på 190 m2 + en stor gildesal og et værksted bestående af 2 store rum plus opbevaring på loft. Yderligere er der parkering og en carport.

Indretning: pænt stort bryggers med plads til hårde hvidevarer og med nyere gasfyr. Fra bryggers er der både indgang til gildesal, udgang til haven og videre gang ind i boligen til mellemgang med trappe til 1. salen og indgang til et ældre badeværelse. Fint lyst køkken med udsigt til haven og ud i et med alrum. Herfra er der adgang til et meget stort værelse / stue med entre til gaden og en endnu et værelse. Yderligere er der fra alrummet indgang til en hyggelig stue med udgang til sydvendt terrasse og til gang med endnu en trappe til 1. salen.

1. salen består af opgang, lille værelse, toilet og et stort værelse. Herfra er der adgang til en stor mellemgang med 2 store værelse, det ene har kvist og repos med nedgang til gang ved bryggers. Boligen har mange muligheder grundet indretning og her kan både den store familie bo og også drives eksempelvis Bed & Breakfast.

Gildesalen er et stort rum, som selvfølgelig også kan benyttes til mange andre formål, så som aktivitetsrum, hobbyrum og lign. Fra gildesal er der direkte adgang til et gl. tømmerværksted bestående af 2 regulære rum med flere udgange.

Grunden består af parkering ved udhus, hvor der også er carport. Mod sydvest er der en lukket have med terrasse og græsplæne. Et mindre stykke af haven tilhører udlejningshuset, som også handles med.

Alt i alt et spændende hus midt i Ø. Jølby med god plads både i bolig / udhus og værksted og efter en ydre renovering vil stuehuset fremstår i en flot stil.

Udlejningshuset Præstbrovej 321 på 92 m2 + 53 m2 kælder købes med i prisen og er delvis de seneste år renoveret – forhør nærmere, også med hensyn til indtægt. Yderligere har udlejningshuset også nyere gasfyr.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Søndervej 4, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndervej 4, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger