Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stor familievilla - mange værelser - nær skole

Stor og velindrettet familievilla på 218 m2 + opvarmet bryggers / udhus beliggende i gåafstand fra Thorsted Friskole og nær skov. Yderligere ligger villaen ca. 7 km. fra Thisted by og Nationalparken Thy.~ Her er rig mulighed for at boltre sig som familie i en stor fin bolig med tilhørende hyggelig have i fredlige omgivelser på lukket vej.

Villaen er lys og rummelig med en lidt speciel indretning, der gør boligen charmerende og som lever op til nutidens trend, krav og behov for en familiebolig.

Stueplan:
Velkommen indenfor via overdækket indgangsparti / terrasse til en fin lys entre med indgang til et stort bryggers, der både har fint inventar, bord, grovvask og god plads til hårde hvidevarer. Fra entreen er der indgang til mellemgang med skabe og trappe til en del af 1. salen. Herfra kommer vi ind i køkken / alrum, som består af et pænt lyst køkken med et hyggeligt område til spisebord, der også har udgang til sydvendt terrasse. Fra alrummet er der et~ godt værelse og yderligere også med indgang til husets hall og stue. Meget stor og hyggelig stue i vinkel med brændeovn,~ god vægplads og udsigt både til gård og havesiden. Hall har vinkeltrappe til den anden del af 1.salen. Fra hall er der både adgang til endnu en entre og et pænt lyst badeværelse med bruseniche.

1.sal:
1. del af 1. salen består af repos og 2 store værelser. Den anden del med opgang fra hall er indrettet med opgang til en hyggestue med udgang til svalegang og i åben forbindelse med et stort gavl værelse eller også en stor stue. Derudover er der fra stue 2 værelser og et badeværelse med bruseniche og badekar. Der er lagt nyt gulv i maj 2020 i hyggestue.

Der er gulvvarme i entre ved overdækket indgangsparti, køkken, alrum, værelse v. alrum og begge badeværelser.

Grunden er velanlagt og ligger sidst på lukket privatvej med gårdsplads og ~rport med intr. Værkstedrum, halvtag og hønsehus. Mod syd er der en super hyggelig have med flere hyggeområder, terrasser (delvis overdækket) og stor græsplæne, træer, hæk , bede og buske. Haven er privat og ligger rigtig for solen.
Alt i alt en stor og god villa beliggende på en hyggelig grund nær skole, off. transport i et område, hvor der er rig mulighed for at nyde og bruge naturen. Der er 1,3 km. til friskole og ~l.a. 13 km. til Vesterhavet / Klitmøller -~ 19 km. til Vorupør – 7 km. til Thisted og Nationalparken Thy. ~
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdfSalgsopstilling.pdf

Book fremvisning

Søndre Thorstedvej 8C, Thorsted, 7700 Thisted

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndre Thorstedvej 8C, Thorsted, 7700 Thisted

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger