Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Værksted
Lade
Ejendommen
Bryggers
Badeværelse
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang
Repos
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Nedlagt landbrugsejendom, hvor både stuehus og udbygningerne er i en god stand.

Et super dejligt landsted med 1 ha. jord og et virkeligt hyggeligt og fint stuehus med tilhørende gode udbygninger. Ejendommen er beliggende i landsbyen Tæbring få km. fra bl.a. Limfjorden og med flere børnepasningsmuligheder og skolevalg i området. Yderligere er der gratis bus som kører forbi ejendommen. Ejendommen opvarmes med pillefyr indsat i efteråret 2018.

De 166 m2 boligareal er løbende renoveret med bl.a. en hel ny 1. sal i 2014. Boligen fremstår i en god stand og velindrettet i en hyggelig stil. Indretning er som følgende: stort fint bryggers med god plads og skabsvæg med integreret vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der et pænt badeværelse med bruseniche og lyst inventar og også med adgang til mellemgang, der har trappe til 1. salen. Fra bryggers er der indgang til et rummeligt køkken med god plads til spisebord og et fint køkken med hvide låger. Fra køkkenet er en rummelig stue med god vægplads og udgang til terrassen og haven. Fra stuen er der en stor mellemgang med skabe, indgang til badeværelset og med trappe til boligens 1. sal. Der er gulvvarme i bryggers, badeværelse og køkkenet. Lofthøjde i køkken, gang og bad er ca. 2 m. og ca. 1,95 m. i stuen.

1. salen er flot og indbydende og bygget op fra ny i 2014 med følgende indretning: rummelig repos med kvist, der kan bruges til hyggeområde, kontor eller lign. Herfra er der 2 store gavlværelser og endnu et stort værelse med kvist. Yderligere er der et mindre disp. rum til opbevaring. Boligen opvarmes med pillefyr og udregnet til et årligt forbrug på kr. ca. 11.000.

Ejendommen består af en del udhuse, der fremstår generelt i en god stand. Her er det kun fantasien om sætter begrænsninger for benyttelse, da der både er gode indendørs m2 og tilmed en god størrelse grund, der også giver mulighed for at have hobbydyr.
Div. udhuse består blandt andet af et hobbyrum, en fin garage og en stor ladebygning med god plads og stålspær. Derudover er et stort og meget fint værkstedsrum med loft i kip og kan sagtens benyttes til håndværksmæssigt brug, både erhvervs- eller fritidsmæssigt. I forlængelse heraf er der en rummelig og fin stald med mulighed for at have div. hobbydyr.

Grunden er anlagt med hyggelig have, der mest består af buske / træer og en stor græsplæne. Haven ligger fra stuehus ud til vejen og langs grusvejen som fører op til ejendommens gårdsplads. Rundt om bygningerne er der græsarealer, der kan benyttes til afgræsning af hobbydyr eller hvad man nu ønsker at bruge den stor grund til.

Alt i alt en rigtig fin ejendom med en masse muligheder for aktiviteter og en fin bolig, hvor der er plads til hele familien og i et område med et godt lokalt fællesskab.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

T. O. R. Skole Vej 45, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

T. O. R. Skole Vej 45, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger