Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Facade
Udsigt
Have
Terrasse
Gårdmiljø
Entre
Fra vejen
 

Boligen er solgt


Dejlig villa med fjordudsigt.

En virkelig dejlig villa med skøn udsigt over marker til Limfjorden, beliggende i Tæbring i gåafstand fra strand og fjord. Villaen kan både benyttes til helårs- og fritidsbolig og er super velegnet til børnefamilie, da der både er en stor og velindrettet bolig og tilmed mange tilbud i nærområdet. Villaen er omkranset af dejlig velholdt have m. flere terrasser. Boligen er delt i to afdelinger med opholdsrum og en afdeling bestående af værelser.

Villaen er på 179 m2 i plan og med følgende indretning: praktisk bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der et velindrettet køkken med god plads til spisebord og med videre gang til både spisestue og mellemgang til værelsesafdelingen. Spisestuen er rummelig med udgang til nordvestvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes. Hvis ønskes, er der mulighed for at sammenlægge køkken og spisestue til et stort køkken / alrum. Fra den store dagligstue er der udgang til terrasse mod syd, og ikke mindst en fantastisk fjordudsigt over Dragstrup Vig. Fra køkken og spisestue er der mellemgang med gæstetoilet og entre i forbindelse med hovedøren. Fra mellemgang er værelsesafdelingen, som består af gang med indgang til et stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche med videre gang ind i soveværelset med skabe, der også har adgang til mellemgang. Yderligere er der 2 gode værelser, hvor det ene har fast skab. Villaen er i oprindelig stil fra 1979 og fremstår i en god tilstand.

Grunden er velanlagt med gårdsplads og indkørsel til velholdt muret garage med indgang til hobbyrum og selvstændig udgang, der fører til husets bryggers. Her er der plads til bord og stole og mulighed for at nyde morgensolen. Dejlig syd / vestvendt have anlagt med hæk, buske, bede og stor græsplæne. Her kan udelivet nydes i haven med skøn udsigt over fjorden og tilmed også fra de 2 terrasser, hvor en har udsigten og en er med læ og privatliv.

Tæbring er et velfungerende område i rolige omgivelser og et godt lokalt sammenhold i et område med skøn natur og flere muligheder for skolevalg og børnepasning – se mere på www.superlandsbyen.dk
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

T. O. R. Skole Vej 66, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

T. O. R. Skole Vej 66, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger