Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

8 ha. jord og gode udbygninger til mange ting.

Bemærk venligst, at ejendommen har nogle gode udhuse, som kan benyttes til mange formål, se længere nede i teksten.
Skøn landejendom med et jordareal på 8 ha. og et stuehus fra 1993 /98 med tilhørende gode og regulære udbygninger og en stor skøn have.
Ejendommen er fritliggende med 6 ha. dyrkbar jord og resten delt på eng og grund omkring stuehus / udbygningerne.
Flot stuehus i et plan med et boligareal på 146 m2, der er bygget i 1993 og tilbygget i 1998. Taget på stuehus er udskiftet i 2010. Solceller fra 2012 på garagen.
Boligen er indrettet som følgende: tilbygningen har baggang, 2 store værelser og et opbevaringsrum. Fra baggang er der indgang resten af boligen fra 1993 bestående af bryggers med gulvvarme, plads til hårde hvidevarer, skabe, vask og herfra endnu et værelse. Pænt lyst køkken med plads til spisebord og herfra et soveværelse med skabe. Yderligere er der entre, stort lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og en hyggelig vinkelstue med udgang til sydvendt terrasse og have. En god og solid bolig, der nemt kan opdateres med stort køkken / alrum, såfremt ønskes.

Super gode, pæne og brugbare udhuse på ca. 350 m2, der løbende er renoveret og fremstår i pæn stand og som er delvis isoleret. Her er både plads til dyr, biler / maskiner, værksted og derudover store rum til mange forskellige aktiviteter. Der er bl.a. en meget fint dobbelt garage fra 2000 og et fint stort hobbyrum, der er renoveret fra 2010 / 2017. Dette rum er meget brugbart til mange formål og kan ligeledes nemt isoleres, hvis rummet skal benyttes til kreativ formål, aktivitetsrum, gildesal, lagerrum: som både kan være hobby, måske internetbutik eller en håndværksvirksomhed. Ja, der er kun fantasien som sætter grænser for brugen af det store fine rum.
Bag de fine udhuse er endnu et åbent udhus, der er god til brug for evt. løsdrift at dyr / opbevaring mv. Kloak er i orden og ejendommen er på alment vandforsyning (byvand).
Sidst men ikke mindst en dejlig velanlagt grund bestående af stor gårdplads, dejlig have med græs, hæk, store træer og terrasser både mod syd og vest (ny). Yderligere er der en stor frugthave og selvfølgelig agerjord som pt. er udlejet. Fra jordstykke er der adgang til engarealet.
Alt i alt en super fin ejendom med et dejligt stuehus og udhuse, der løbende er velholdt og renoveret, der kan benyttes til mange formål. Et godt bud til familien, der ønsker gode rammer både inde og ude og som har et ønske om frihed, frisk luft og mulighed for mange forskellige aktiviteter. Der er flere valg af skole og børnepasning i området.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Birkkærvej 11, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkkærvej 11, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger