Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Terrasse
Aktivitetsrum
Udhus
Entre
Bryggers
Badeværelse
Køkken
Køkken
Alrum / stue
Alrum / stue
Alrum / stue
Alrum / stue
Alrum / stue
Alrum / stue
Gang
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Have
Ejendommen
Ejendommen
Åbent udhus
 

Fint og rummeligt landsted i private omgivelser

Dette hyggelige landsted er beliggende i fredelige og private omgivelser i et område med flere muligheder for valg af både skole og børnepasning. Ejendommen består af en stor grund med et godt stuehus og med tilhørende passende størrelse udhus. Stuehuset er på 159 m2 og har bl.a. gulvvarme overalt i stueplan.

Indretningen er som følgende: entre med adgang til fyrrum, aktivitetsrum og i åben forbindelse til stor mellemgang med udgang til udhus, plads til vaskemaskine og trappe til husets 1. sal. Fra gangen er der et stort pænt badeværelse bruseniche. Resten af boligarealet i stueplan er et stort rum bestående af et dejligt køkken med lyst inventar, stor alrum og stue med udgang til en super hyggelig sydvendt terrasse. Midt i rummet er der et godt viktualierum, som opdeler alrum og stue lidt.

1. salen består af opgang til repos og herfra et værelser og 2 store gavlværelser.

Tilhørende ejendommen er der et stort samlet udhus på 295 m2. Fra boligen er der indgang til fyrrum med pillefyr og også til både et stort aktivitetsrum med grovkøkken og ligeledes et stort hobbyrum. Disse rum giver mange muligheder som kan være gildesal, hænge ud rum, mande / kvinde hule osv. til div. aktiviteter. Resten af udhuset består af et rum med åben adgang og herfra er der en garage.

Grunden er på 3.242 m2 og anlagt med gårdsplads og indkørsel til udhuset. Derudover er der en hyggelig velanlagt have med terrasse og et større grønt område med flere drivhuse.

Alt i alt et skønt sted med ro i private omgivelser og samtidig er der mange muligheder for aktiviteter grundet det store udhus med flere gode rum.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Canadavej 12, Sindbjerg, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Canadavej 12, Sindbjerg, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger