Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

145 m2 fint hus på dejlig grund i centrum

Skøn beliggende rækkehus i et godt kvarter i centrum af Nykøbing med en dejlig og meget hyggelig bolig og have.
Boligen fremstår lys og venlig med en god indretning og oser af hygge i en god stil med regulære rum, opr. trægulve og højt til loft med stuk i stuerne.
Indretningen er som følgende: entre med trappe til 1. salen og i åben forbindelse til bryggers med plads til vaskemaskine og med udgang til havesiden. Yderligere er der fra bryggers indgang til et dejligt rustikt køkken med gulvvarme, lyst inventar, der er delt med kogeø til alrum, hvor der er god plads til spisebord. Køkken / alrum har store vinduer til haven. Derudover er der 2 hyggelige og dejlige stuer med bl.a. loftstuk, trægulve og delt i 2, så man både kan have en tv. stue og en spisestue. Ellers er der også den mulighed at bagerst stue bruges til et værelse, da der også er god plads i alrum til spisebord og dermed får man et stort værelse mere. Fra bagerste stue er der udgang til entreen.

1. salen er også veludnyttet og består af repos, 2 store værelser uden skråvægge, et vinkel værelse og et fint badeværelse med lyst inventar og bruseniche.

Grund: flisebelagt opgang til entre og videre om til haven, hvor der også er adgang til husets bryggers. Haven ligger mod syd og oser af hygge med fin terrasse, lille græsplæne og flere hyggekroge. Yderligere er der et godt udhus med plads til cykler, havemøbler, grill og lign.

Huset fremstår i en god stand og er løbende vedligeholdt og stort set indflytningsklar. Her er muligheden for at bo i centrum i en hyggelig og rolig gade i gåafstand til det meste i en bolig, der rummer så mange gode egenskaber og er både rustik, hyggelig og samtidig i en god stil og hvor de fleste vil føle sig hjemme fra dag et. Haven er beliggende rigtig for solen med flere terrasse og mulighed for opbevaring i et godt udhus.

Et super godt bud på en kommende bolig for dem, der gerne vil bo godt og have nemt i hverdagen.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Grønnegade 39, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Grønnegade 39, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger