Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Super dejlig grund med moderne bolig

Super dejligt sted: meget hyggelig og fin bolig - super skøn have og grund i et attraktivt område få minutter fra skole, centrum, fjord, grønt område mv.
Ejendommen har nyt gasfyr fra 2017 (gl. gasfyr i beregning på energimærket). Yderligere er der indsat luft til luft varmepumpe i kælderen i 2019. Derudover er følgende renoveret / nyt: 2016: køkken , gæstetoilet, 2017: gasfyr, 2018: huset er malet og forhave er lavet, 2019: badeværelse, varmepumpe og shelter. Derudover er boligen løbende renoveret / vedligeholdt og moderniseret i samme periode.
Vil I gerne bo i et attraktivt område i en fin villa på en super dejlig grund, der både er privat og ligger rigtig for solen, så er muligheden her.

Villaen har en god indretning med 140 m2. bolig + 58 m2. god kælder med følgende indretning: lyst entre med flot trappe til 1. sal og også med nedgang til kælder. Fra entreen er der indgang til både gæstetoilet (2016), stue og køkken. Moderne køkken med hvidt inventar fra 2016 i åben forbindelse til spisestue, der har udgang til sydvendt terrasse. Fra spisestue er dobbelt franskdør til støre stue, der fremstår i samme gode stil og har store vinduer mod haven. 1. salen er indrettet med repos, et stort værelse, et nyt badeværelse 2019 med gulvvarme, et lille værelse og et super dejligt soveværelse med udgang til altan.

Kælderen består af bryggers / vaskerum med udgang og flere store disp. rum med rig mulighed for opbevaring mv. Der er nyere luft til luft varmepumpe i kælderen.

Grunden er super dejlig med nyere anlagt forhave med flisebelagt gang til både indgang og om til haven. Haven mod syd oser af hygge med privatliv og vender rigtig for solen. Stor græsplæne, nyere stor shelter og ikke mindst en skøn flisebelagt terrasse, hvor en del er overdækket. Der er mulighed for at lave parkering foran huset. Efter energimærkets udarbejdelse er der indsat nyt gasfyr, luft til luft varmepumpe, flere vinduer er udskiftet og der er lavet nyt gulvvarme på badeværelset.

Alt i alt en god ejendom i en god stil der oser af hygge både inde og ude.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Kastanie Alle 34, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kastanie Alle 34, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger