Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Fantastisk ejendom med fjordudsigt og sø.

En fantastisk og unik ejendom med både fjordudsigt og en vidunderlig have med sø beliggende ud til Maagevej med få minutters gang til Nykøbings centrum langs fjorden.

Ejendommen har både en stor fin bolig med ny renoveret kælderen og en grund, der er meget velanlagt og bestemt et fryd for øjet.

Her er mulighed for at slappe af i gode private omgivelser, om det så er på den store fine terrasse ved huset med udsigt over haven og søen eller nede ved søen ved havehuset, som er helt specielt og meget hyggeligt. Yderligere har 1. salen svalegang til begge sider, hvor udsigten selvfølgelig også er vidunderlig både ud til have- og fjordsiden.

En velholdt villa med en god indretning, der ligeledes har udsigten til både fjord og sø fra boligen.

Boligen fremstår i en god og lys stil med følgende indretning: entre med nedgang til kælderen og indgang til en stor stue med brændeovn, store vinduer ud mod fjorden og i åben forbindelse med alrummet, der har trappe til 1.salen og udgang til vestvendt overdækket terrasse. I vinkel fra alrummet er et pænt kvalitets køkken fra 2012 (Hanstholm) med udsigt til terrassen og haven. Derudover er der i stueplan: gang, flot badeværelse fra 2012 og et værelse med skabe. Køkken og bad har gulvvarme.

1.sal: hyggelig stor stue med fjordudsigt, udgang til svalegang og i åben forbindelse med en bred gang, der ligeledes har udgang til svalegang mod havesiden. Fra gangen er der 2 gode værelser og endnu et badeværelse. Hele boligen har kvalitets gulve.

Kælderen er totalrenoveret i 2016 og fremstår i en rustik og lys stil med sine 88 m2. som kan benyttes til mange formål. Indeholder: nedgangsrum, gang med udgang, et kontorrum og 2 store og fine sammenhængende rum, hvor det bagerst har toilet og bad. Derudover er der et stort fyrrum / vaskerum med skabe og grovvask. Hele kælderen er istandsat og har en god loftshøjde. Varmeforbruget er beregnet i energimærket til kr. ca. 13.193 inkl. opvarmet kælder.

Grunden er som beskrevet fantastisk i skønne omgivelser og meget velanlagt med hyggekroge og terrasser. Haven er privat og oser af hygge og kan nydes fra den store ophævet overdækket terrasse eller nede ved søen, der har sit eget lille paradis med havehus / terrasse og en vidunderlig atomsfære. Her kan mange timer nydes med en vidunderlig udsigt over en smuk sø med et rigt dyreliv. Foran villaen er der et stort flisebelagt område med indkørsel til carport og en fin gårdhave.

En harmonisk og unik ejendom, der stort set byder på alt, hvad hjertet begærer.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Kastanie Alle 37, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kastanie Alle 37, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger