Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Badeværelse
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Værelse stueplan
Repos
Værelse
Værelse
Terrasse
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Grunden
Ejendommen
 

Et hyggeligt sommerhus på 81 m2 nær strand og fjord

Et super hyggeligt sommerhus på 81 m2 beliggende på en nem 1.205 m2 stor grund nær Limfjorden og god strand. Sommerhuset kan meget mere end det umiddelbart ser ud til ved første øjekast. Byggestilen er med et stort tag, men boligen oser af hygge indefra og har tilmed en god indretning.

Via østvendt overdækket terrasse er der indgang til åben entre / køkken, hvorfra der er adgang til husets badeværelse med lyst inventar, bruseniche og vaskemaskine. Køkkeninventar er af ældre dato, men funktionel og praktisk indrettet og herfra er der åben til en hyggelig stue i vinkel med trappe til 1. sal, brændeovn og også med udgang til vestvendt overdækket terrasse.
Yderligere er der i stueplan et godt værelse med plads til en stor seng.

1. salen er ligeledes hyggeligt med opgang til repos og herfra er der adgang til 2 gode værelser, hvor den ene har udgang til altan.

Grunden er nem og anlagt med græs, buske, træer og indtil flere hyggekroge / terrasser. På grunden er der et fritliggende skur, et udhus beståede af skur, brændeskur og en overdækket del.

Alt i alt et dejligt sted i et populært naturskønt sommerhusområde nær Limfjorden. Indenfor ca. 10 km er ligger både Glyngøre, Nykøbing, Jesperhus Blomsterpark, Harrevig Golf mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Kybehuse 117, Vile, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kybehuse 117, Vile, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger