Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Gang
Stue
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Værelse
Badeværelse
Værelse
Gang
Værelse
Værelse
Gæstetoilet
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

172 m2 villa i plan med bl.a. 5 værelser

En hyggelig og lys villa i plan på 172 m2 med tilhørende carport og udhus på 81 m2. Villaen er beliggende i Vodstrup, som er et fredeligt område i udkanten af Nykøbing med få km. til centrum. Boligen har 2 toiletter og 5 værelse, stor stue og kan dermed også rumme en stor familie.

Villaen har følgende indretning: fra carport er der indgang til en større entre, som også er fordelingsgang og herfra er der et toilet, 3 værelser, hvor et af dem er meget stort. Fra fordelingsgangen er der mellemgang og endnu et godt værelse, et soveværelse og et badeværelse med bruseniche. Yderligere er der en baggang og såfremt ønskes, er der mulighed for at lægge baggang til badeværelset, så der laves et stort badeværelse. Stor dejlig lys stue i vinkel med udgang til sydvendt terrasse. Fra stuen er der indgang til køkkenet med plads til spisebord. Køkken og bad er delvis i opr. stil og 3 af værelserne har faste skabe. Stuen har nyere egetræsgulv og de fleste vinduer er udskiftet til plastvinduer for få år siden. Gasfyr er fra 2013.

Grunden er anlagt med parkering, stor carport og et godt udhus bestående af værkstedsrum og et vaskerum. Resten af grunden er anlagt på 3 sider af villaen med have, som vender rigtig for solen med hyggekroge og terrasse. Her er god plads til leg og stadig også mulighed for at lave køkkenhave eller lign.

En familievenlig villa med god indretning og plads. Hvis en opdatering og et mere åbent miljø ønskes, så er der mulighed for at åbne op mellem køkken og stue. En god og solid villa med mange muligheder for indretning i et roligt nærmiljø og stadig få minutter fra Nykøbings gågade mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Landlystvej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Landlystvej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger