Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen - set fra haven
Entre /gang
Entre /gang
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Køkken
Værelse
Badeværelse
Soveværelse
Værelse
Gang
Værelse underetage
Værelse underetage
Værelse underetage
Badeværelse underetage
Aktivitetsrum
Aktivitetsrum
Have
Have
Ejendommen
 

Charmerende villa på 169 m2 + 96 m2 kælder

Charmerende 60er villa på 169 m2 bolig i et populært område i Nykøbing med 129 m2 i plan + yderligere en fuld udnyttet underetage med 33 m2 bolig + 96 m2 kælder.

Villaen, som er i 2 plan, er bygget på en skråning. Indgang fra vejen på første sal. Underetagen er fri af niveau og går direkte ud i en stor og ugenert have. Man træder ind i en hyggelig bolig i en god stil med følgende indretning: stor entre / fordelingsgang og herfra er der adgang til resten af rummene. Fra gangen er der trappenedgang til underetagen og et pænt lyst badeværelse fra 1995 med gulvvarme og bruseniche. Derudover 3 værelser: et værelse mod nord, et godt soveværelse med udsigt ned over haven og endnu et værelse også med udsigt og udgang til svalegang, hvorfra kaffen kan nydes med kig ned i haven. Alle 3 værelser har faste skabe. Fra gangen er der også indgang til både køkken og en stor hyggelig stue i vinkel med fint gulv, store vinduer og udgang til sydvendt terrasse. Fra stuen er der videre gang til køkkenet med opr. velholdt inventar og god plads til spisebord.

Underetagen er på 129 m2 og består af delvis bolig og kælder med følgende indretning: nedgangsrum med adgang til fordelingsgang med udgang og grovvask. Her er der 3 værelser, der ligger i niveau med terrassen / haven. Yderligere er der et aktivitetsrum / gildesal, 2 disp. rum og et lyst opr. badeværelse med brus og plads til vaskemaskine. Integreret er en lille garage (ikke til bil) og et overdækket område med adgang fra gavlsiden af villaen.

Grunden er på 1.297 m2 og består af forhave med indgang, flisebelagt nedkørsel med parkering og carport og med videre gang til underetagen og haven. Super hyggelig privat have med en stor græsplæne, frugttræer, træer, buske og med delvis overdækket terrasse. Herfra er der opgang til endnu en terrasse, der er sydvendt og har adgang til villaens stue.

En super interessant og charmerende villa, der rummer mange fordele i forhold til beboelse og har tilmed 96 m2 kælder, som kan benyttes til hobby / fester mv. Villaen er stort set i opr. stil og kan rumme en opdatering, da både indretning og den arkitektoniske stil er god og ikke mindst beliggenheden.

Der er få minutters gang til skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, dagligvareindkøb og nær både fjord og centrum af Nykøbing. Et kig værd, da her er virkelig mange muligheder for at få en dejlig bolig og en flot villa.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Lundkjærvej 21, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lundkjærvej 21, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger