Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Charmerende i gode omgivelser.

Charmerende hus beliggende på en hjørnegrund med en dejlig privat gårdhave tæt på grønt område og centrum af Nykøbing. Huset har gennemgået en større renovering omkring 2002 /03.

Indretningen er som følgende: fra gårdhave er der indgang til baggang med fin trappe til 1. salen og med adgang til viktualierum. Yderligere er der indgang til et rustik køkken med lyst inventar og herfra er der et gæstetoilet. Gennem bue er der åben forbindelse mellem køkken og en dejlig stor stue med gulvvarme og store vinduer til gaden. Fra stuen er der en entre med indgang fra gaden og et stort fint soveværelse.

1. salen er lyst og venlig og består af repos, et gennemgangs værelse til et meget stort værelse med skabe og herfra er der et flot badeværelse med bruseniche og hvidt inventar. Huset har mange gode egenskaber så som højt til loft, rummelighed, afsyret døre og værelserne har flotte trægulve. Huset er bevaringsværdi 4. Grunden består af flisebelagt gårdhave med indhegnet højt stakit og dermed også privat. Udover det store flisebelagte areal, er der også et udhus med vaskerum og en garage / udhus til div. opbevaring.

Et godt og rummeligt hus med en god beliggenhed i gå afstand fra park, anlæg, skov, strand mv. Med få midler kan boligen opdateres og klar til brug, hvor der bla. er 2 toiletter, stor stue, store værelser og med mulighed for at lave et super hyggeligt gårdhavemiljø i private omgivelser.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

M. C. Holms Gade 27, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

M. C. Holms Gade 27, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger