Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stort hus og grund med dejlig udsigt.

Et stort og rummeligt hus på 136 m2 + 22 m2 udestue og 65 m2 god kælder med god loftshøjde.
Solidt murstens hus beliggende på en stor nem grund i landsbyen Redsted. Herfra er der gode busforbindelser og indenfor en radius af 5 km. findes der flere skoler, børnehaver mv. Derudover er der i få minutters kørsel fra landsbyen både kulturhus, flere idrætshaller, indkøbsmuligheder, motionscenter, lystbådshavn og ikke mindst en skøn natur. Huset har nyere vinduer og er rummelig med både overetagen, kælder og udestue.

Husets indretning er som følgende: entre med gæstetoilet og trappe til både 1. salen og kælderen. Stort køkken med pænt inventar og god plads til spiseafdeling. Fra køkkenet er en hyggelig stue med pillebrændeovn og videre i niveauforskel til endnu en stue med skøn udsigt til haven. Fra stuen er der adgang til en dejlig udestue. 1. salen fremstår lyst og har følgende indretning: repos til mellemgang, 2 store værelser og et depotrum. Boligen fremstår lys og venlig med bl.a. hvide vægge, pæne gulve og lofter.

Kælderen består af et nedgangsrum, pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Yderligere er der 2 disp. rum, et stort vaskerum med grovvask og gang med udgang til vestsiden (have og garage).

1500 m2 stor grund med gårdsplads, garage og mod vest ligger en nem skøn have mest bestående af græs, træer, buske og en stor flisebelagt terrasse mod vest. Alt i alt et godt hus på en stor grund i et velfungerende område.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Nøråvej 18, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nøråvej 18, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger