Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Have
Ejendommen
Bryggers
Bryggers
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Entre
Soveværelse
Værelse
Gang
Værelse
Værelse
Badeværelse
Terrasse
Have
Have
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Velholdt byhus i 1 plan nær centrum

Få minutters gang fra både gågade, bibliotek, havn mv. ligger dette fine byhus med egen have og parkering og tilmed udkørsel til N. Quistgaards Gade. Rækkehuset er i 1 plan med et boligareal på 106 m2 beliggende på nem grund nær det meste.

Boligen er lys og vedligeholdt med en god indretning som følgende: fra gård / havesiden er der indgang til et dejligt bryggers med plads til hårde hvidevarer og herfra er der et pænt lyst køkken med videre gang til en lys og hyggelig stue med god plads til både spisebord og sofagruppe. Herfra er der entre med udgang til Nørrebro og fra stuen er der også indgang til et dejligt soveværelse med skabe og terrassedør til havesiden. Fra stuen er der mellemgang hvorfra der er indgang til et opr. badeværelse i en god størrelse med bruseniche og gulvvarme. Yderligere er der 2 gode værelser med skabe. Boligen fremstår lyst og fint med bl.a. pæne gulve, hvidmalet vægge mv. Energimærke C - opvarmes med fjernvarme.

Grunden er på 391 m2 og består af nem og hyggelig have med en større flisebelagt terrasse, drivhus, lille græsplæne og et redskabsskur. Forneden i haven er der parkeringspladser med udkørsel til grusvej, som fører både til N. Quistgaards Gade og Nørrebro. Huset er i en rigtig god stand - se tilstandsrapport.

Et super godt alternativ til en lejlighed, hvor den månedlig ydelse formentlig er noget lavere end leje og tilmed er der ejerskab. God indretning i 1 plan med bl.a. 3 værelser, stue udgang til begge sider og nærmest indflytningsklar. Det gør, at huset / boligen henvender sig til alle aldre og via N. Quistgaards Gade er det en hyggelig gåtur på ca. 300 m. til gågade og det fine område omkring bibliotek / støberigården mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Nørrebro 28, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrebro 28, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger