Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Charmerende ejendom med god plads

Et spændende hus med god kælder og integreret garage og stort hobbyrum, der har en hel speciel indretning i flere niveauer, som gør det til en spændende bolig med direkte adgang til både god kælder og udhusene. Der har tidligere været købmand og blomsterbutik på stedet. Ejendommen er beliggende med en god udsigt til haven og marker mod vest på en hyggelig og lukket grund.

Huset indretning er som følgende: entre fra gårdpladsen med trappe til 1.sal og niveaudelt med få trin ned til badeværelset og også en lille trappe til baggang. Badeværelset er stort med og pænt med lyst inventar, gulvvarme og bruseniche. Fra entreen er der indgang til køkkenet og ligeledes til stuen. Køkkenet er fra 1996 og velindrettet med spiseplads og i åben forbindelse til alrum, der er rummeligt med brændeovn og dobbelt glasdør til stuen, der både er stor, lys og hyggelig med en god udsigt til haven og udover marker.

1 salen består af repos med indgang til et værelse og også til mellemgang med adgang til 2 gode værelser, hvor det ene har kvist. Fra entre er der også få trin ned til baggang med udgang og her er der et gæstetoilet og få trin op til garagen og med videre udgang til et disp. rum og et fint hobbyrum. Fra baggangen er der også få trin ned til kælderen, der fremstår fin med 4 store disp. rum, vaskerum og et ældre forhenværende badeværelse. Fra kælderen er der også udgang til havesiden. En speciel og lidt unik indretning med flere niveau og derfor er det kun trappen til 1.salen, som er alm. af størrelse, de andre er få trin.

Grunden er velanlagt og hyggelig med gårdsplads og indkørsel til garagen. Mod syd / vest er en lukket have med indhegnet flisebelagt gårdhave med adgang til haven mest bestående af græsplæne, træer, buske og et fint havehus.

Bestemt et hus, som har mange gode egenskaber, også for dem, som gerne vil have megen plads til hobby eller lign.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Præstbrovej 37, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 37, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger