Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Flot stuehus med tilhørende tidl. butik

En super charmende ejendom med stor bolig og erhverv (tidl. butik) beliggende midt i Sejerslev by på nem grund og i gåafstand fra dagligvare indkøb, hal, friskole mv. Yderligere er den nordlige del af øen rigt på skøn natur så som både Hanklit, Salgjerhøj, Feggesund, Ejerslev Havn mf.
Dermed også et godt sted at have en form for udlejning til turister og endda mulighed for både selv at bo i ejendommen og også have bed & breakfast. Tillige er der så mange muligheder i den tidl. butik, som er et stort rum og en garage, som til sammen har et samlet erhvervsareal på 287 m2, hvor butiksdelen kan opvarmes. Disse lokaler kan både benyttes til lager for eksempelvis internetbutik, håndværker eller bare til en fin hobby- og værkestedsdel.

Boligen er virkelig charmerende og er delvis i den opr. stil med højt til loft, buede vinduer og mange fine detaljer, som bl.a. opr. indbygget skabe, døre, stuk mv. De 270 m2 bolig er indrettet som følgende: stor entre fra vejen og herfra er der indgang til et kontor / gennemgangs værelse med videre gang ud i den tidl. butik. Yderligere er der fra entreen indgang til en dejlig stue med dobbelt dør til en hyggestue med trappe til 1. salen. Fra stue en er der åben forbindelse til spisestuen, hvorfra der er et pænt køkken med hvidt inventar og entre til carport / overdækket terrasse. Ud i et med spisestuen er mellemgang med gæstetoilet og også et fint og renoveret badeværelse. 1. salen er ligeledes rummelig med repos, fordelingsgang, 3 gode værelser og en stor stue, der selvfølgelig også kan anvendes som et værelse. Hele boligen er i en god stand og fremstår i en herskabelig stil med rummelighed og mange fine detaljer.

Erhvervsdelen består af et indgangsparti i glas med aut. Skydedør til den store og reelle tidl. butiksdel, som er et stort rum med varmeinstallation. Yderligere er der endnu en erhvervsdel som er bygget i vinkel på butiksdelen som også kan benyttes til garage. Herfra og over til stuehuset er der overdækning, som enten kan bruges som gårdhave eller carport.

Grunden er på 1723 m3, hvoraf vej er 643 m2 vej og grunden er anlagt med gårdsplads, stuehus, butik, garage og et overdækket areal. Et stort og meget fint hus med stil og mange muligheder for benyttelse og tilmed lige så stor en butiksdel, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser for udnyttelse.

En ejendom for de, der gerne vil bo dejligt og som har brug for megen plads under tag på nem grund, da der ikke er have mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Sejersvej 37, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sejersvej 37, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger