Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Fantastisk fjordusigt - 1,5 ha jord

Luftfoto kommer snart, det vil give et endnu bedre indtryk af en super god beliggende ejendom.

Fantastisk fjordudsigt er bl.a. en af de ting, som gør denne landejendom med 1,53 ha. jord til noget helt specielt. Ejendommen har bl.a. 2 badeværelser, 4 værelser og delvis renoveret med et boligareal på 218 m2. med tilhørende 348 m2 stald. Ejendommen er beliggende i Glomstrup i en skøn natur og nær både skole / børnepasning, dagligvare indkøb, Sydvestmors kultur og fritidscenter mv.

Stuehuset har følgende indretning: indgang, et pænt lyst badeværelse med bruseniche, spa og gulvvarme, køkken / alrum med malet køkkeninventar og en vidunderlig fjordudsigt fra både køkkenet og alrummet, der også har brændeovn. Fra køkkenet er der et større viktualierum og fra alrum 2 gode værelser, også med udsigt. Fra entreen er der endnu et lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche, mellemgang med adgang til stalddelen, 2 store værelser. Sidst men ikke mindst er der fra gang en dobbelt franskdør til en stor fin stue med brændeovn, loft i kip, et stort vinduesparti i gavl med fantastisk fjordudsigt, der også har udgang til en terrasse med læmur.

Tilhørende er stald bygningen, der både kan benyttes til hobbydyr, hobbyrum eller lign. Herfra er der også en god udsigt. Stalden består af: mellemgang, en stor ældre stalddel, udhus og et fyrrum med pillefyr fra 2014 / fast brændselsfyr. Grunden på 15.329 m2. er udlagt med gårdsplads og græs og fremstår i god harmoni med landskabet og der er stort set skøn udsigt over det hele.

En sjælden ejendom, der byder på både stort boligareal, stor grund, passende udhuse og beliggende i skønne omgivelser med en udsigt, der helt fantastisk.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Søndermarken 6, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndermarken 6, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger