Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Gang
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Udsigt
Stue
Gang
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Gang, underetagen
Erhvervsdel (tidl. posthus)
Vaskerum
Ejendommen
 

216 m2 rummlig villa med bolg, erhverv mv.

TILBUD ØNSKES.

Se div. rapporter under: Dokumenter.

En stor og rummelig villa med et reg. areal på 216 m2 beliggende på en nem og hyggelig grund i et roligt område i landsbyen Ø. Assels. Her er i gåafstand flere muligheder for dagligvare indkøb og bus, som kører til både områdets skoler og Nykøbing. Lige overfor ligger områdets Borgerhus, som har mange aktiviteter og bl.a. også motionsrum. Villaen har tidl. været en blanding af beboelse og posthus. Stueplan er beboelse på 108 m2 og i underetagen er der reg. et erhvervsareal på 45 m2, som er fri af niveau. Yderligere er der et kælderareal på 63 m2 bestående af kælder og garage.

Boligarealet har følgende indretning: via opgang langs villaen er der entre i åben forbindelse med fordelingsgang. Herfra er der trappe til underetagen, et ældre badeværelse med badekar. Yderligere er der indgang til både køkken, stue og 3 gode værelser med faste skabe. Ældre køkken med hvidt malet inventar, og med god plads til spisebord. Fra køkkenet er der indgang til en stor hyggelig stue i vinkel med dejlig udsigt via stort vinduesparti i gavl, der også har udgang til en stor svalegang.

Underetagen er indrettet som følgende: nedgangsrum / bryggers med udgang og herfra er der adgang til alle de andre rum. Her er 2 dips. rum til opbevaring, et toilet, et vaskerum og et stort rum, der er reg. pt. som erhvervsareal og har tidligere været posthus. Fra dette rum er der entre og udgang til villaens gårdsplads. Yderligere er der en integreret garage med indkørsel fra gårdsplads og ligeledes med adgang til underetagens bryggers. Ejendommen trænger delvis til renovering. De fleste vinduer er løbende udskiftet.

Grunden består af flisebelagt gårdsplads, trappe med flisebelagt gang til villaens entre. Hyggelig have mod syd og vest bestående af træer, buske, bede, hæk og græsplæne. Haven oser af hygge med bl.a. en god sydvendt terrasse.

En rummelig villa med masser af muligheder beliggende i en velfungerende landsby med få km. til bl.a. Limfjorden, Sillerslev Havn mv. Underetagen har mange muligheder såsom til hobbybrug, gildesal, lager, liberale erhverv eller lign. Et god bud på en stor og rummelig villa til lav månedlig ydelse. Læs mere om området på:
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Stadionvej 12, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Stadionvej 12, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger